Nuranne96 Bebeğime anne sütü veriyorum bırakmak istemiyor memeyi fakat iki memeyi de emdikten sonra uyuyamıyor bende doymuyor diye mama veriyorum uyuyana kadar meme mi vermeliyim doyup doymadığını nasıl anlarım her ağladığında altı temiz gazı olmuyor bende doymuyor diye mama veriyorum ama vermek istemiyorum ne yapmalıyım?Bebeğim 20günlük
Deletedmom60 Nuranne96 niye mama zehir mi?doymuyorsa ver yani, burada sadece mamayla besleyen anneler var
prenses3509 Nuranne96 bebeğin emmesi bittikten sonra göğsünüzü tamamen sağarak boşaltıp vermeyi deneyın hem sütünüzün nekadar çıktığınıda görürsünüz belkı daha cok küçük oldugu için az cekıyordur. Ben 9 bucuk aydır sağarak veriyorum küvezde kaldı 45 gün sonrasında emmeye de başladı ancak doğmadığını düşündüğüm için sağıma devam ettım kıloyu şu an akranlarını geçti ancak meme redddı basladı sadece gece emiyor
asyasare Nuranne96 saglik ocagina gotur kilosuna baksinlar yeterli kilo almissa doyuyor demektir. ama doymuyorsa mama vermelisin mama kotu bir sey degil. belki gazi vsrdir o yuzden agliyordur. 20 gunluk bebek emmek onun icin her sey demek.
3nisanmom Bol bol emzirmeye devam edin . Meme boşalmaz zaten akış çok az da olsa devam eder. Mutlaka yorulup uyuyacaktır . Aman memede mi uyuyor kucağa alıştı felan filan bunları düşünme söyleyene de kulak asma evladınız herşeyden önemli bol bol sarılın onunla konuşun kucağınızdan düşürmeyin emzirin sizden aldığı huzurla O da huzurlu olur . Mamaya ihtiyaç duyarsanız da sakın üzülmeyin verin . Her bebek Farklı ve özeldir onunla bağ kurmanın yolunu bulun 😌
Nuranne96 Çabuk yorulduğu için mama kolayına geliyor tabi ki çocuğum doyması için mama vermeliyim sadece ben anne sütüyle büyümesini istiyorum yaptığım bir yanlış varsa düzeltmek için tecrübeli annelere soruyorum,kilo alımı şuan haftada 300gr
ayazasaf Nuranne96 günde kaç kere dolu dolu çişli bez alıyorsunuz ? Bebeğiniz çok küçük eğer doymuyor ve buna bağlı ağlıyorsa yazık ediyorsunuz gerçekten 😐
Nurtupu Nuranne96 besinsiz kalması kilo vermesi sarılık değerinin yükselmesi daha mı iyi ? Ben anlamıyorum niye bu mamadan zehir gibi kaçıyor anneler? Mamalar da gayet sağlıklı anne sütü gibi hazırlanıyor. Çocuk istiyorsa verin tabi
Nuranne96 Gerçekten ne söylediğimi anlayamıyorsunuz ben zaten mama veriyorum aç bırakmıyorum sarılık yok bebeğimde Bilgi vermeyecekseniz yazmayın herkesin bildiği kendine kalsın