Mutlu-anne Selam oncelikle bi sorum olucak kizlar bebegim 15 gunluk ve mesela emzirdigimde veya kucagimda uyuya kaldiginda yerine besige koyuyorum hemen gözlerini açiyor bu neden oluyor bilgisi olan var mi ne guzel uyudu diorum pat açıyo 😀
iki_prens_annesi_ Mutlu-anne kokunu istiyo o yuzden senden baska hic kimseyi tanimiyo bilmiyo senin yaninda guvende hissediyo 5 aylik oglum ayni sekildeyiz ama bizimki ataktan
SDM25 Mutlu-anne çok normal siz emzirince kendini güvende hissediyor ve uyuyor ama beşiğe koyunca sizin kokunuz gidiyor ve uyanıyor ☺ ama emzirirken uyumasına izin vermeyin belki yorulduğu için uyuyordur burnunu nazikçe sıkın ayakların altını gıdıklayın ☺ ve ben oğlumun hep meme de uyumasına izin verdim çünkü çok rahatdı ama sonra çok zorluk çektim çünkü memesiz uyumuyordu buda aklınızda bulunsun taze Anne 💕
Melikeaknnn Mutlu-anne kuzum kokunu istiuor daha cok kucuk hala kendini anne karninda saniyor tum bebekelr ilk dogduklari andan ikinci ayina kadar memede uyumak ister nerdeyse valla ben memede yatirdim sonra kucagmda birlikte yatardik ilk bir ay memede yatmaya alismadi cok sukur heryoldan deniyorum cunku dizimde salliyorim ayagmda sallyrm besiginde derken degisyor uyutma yontemlerim hepsini deniyorum ara ara ki zorlanmiyim birtek seyde uyumasina izin veemiyorum