Berfinglktn Meraba hanımlar biz bugün 1 aylık olduk ilk günler meme reddi yaşadık sonrasında düzeldi ve içiyor mamada günde 2 kere takviye ediyorum ama bebeğim hiç kilo almamış.3500 doğdu 100 gram vermiş başına böyle bisey gelen var mı lütfen yardımcı olun 🤲
Selin39 Berfinglktn belkide sizin sütünüz hiç gelmiyor verdiğiniz 2 kere mama da çocuğa yeterli gelmiyor.. lütfen sütünüzü sağın, eğer hiç sütünüz yoksa sadece mama desteği ile besleyin cocugunuzu.. gelişim geriliği olmasın bebekte
Minikannesi00 Berfinglktn ben varım canım 15 günlükken gitmiştim 4 kilo doğmuştu 100 gram vermiş . Doktor mama vermemi söyledi . Daha öncede ver demişti ben azaltmıştm sütüm yetiyodur diye . Meğersem yetmiyomuş . Sonra doktorun dediği cc kadar mama verdim . Bir hafata 500 gram aldı .
Merve43 Berfinglktn cisli bezleri nasıl? Hergun dolu dolu kaka yapıyor mu 5 6 tane cisli bezi oluyor mu?
AYLININANNESI2020 Berfinglktn evet canm ben varm bebegim doymadgi icin olmsdu vede sarlk var di sora sutum cogaldi sagarak besledm ustne mama takviyesi ve cok sukur 2ci ay 3kilo aldk
Berfinglktn Selin39 sütüm geliyor çünkü Göğsüm şişiyor biraz bebeği emzirirken sünüyo süt olmazsa bunlar olmazdı bence. Yada sütüm az qeliyordur veya yaramıyordur bilemedim
Selin39 Berfinglktn sütünüzü mutlaka sağın.. sütünüz çok sıvıksa Buda doyurmaz bebeği daha fazla mama desteği gerekebilir
Berfinglktn Merve43 çişi ıyi 2 3 kere yapıyor kakasida bazen günde 4 kere bazen 1 kere değişiyor yani
Berfinglktn Selin39 bilemiyorum kuzum morelim çok bozuldu hemşiremiz öyle deyince. 2 hafta daha sütünü hem sağ hem emzir dedi bakalım kilo almazsa hastaneye götür mutlaka dedi
Minikannesi00 Berfinglktn ben sonra sütüm çoğaldı dye mamayı bırsktım canım bırakmaz olaymışım 20 günde hiç kilo almamış. Sütüme yağsız dediler ,yine mamaya başladık. Bu sütler başımıza dert valla
Merve43 Berfinglktn önce emzirin arkasından içtiği kadar mama verin kilo az alsa anlarım ama vermesi kesinlikle yetersiz beslendiğini gösteriyor gece de 2 3 saat ara ile mutlaka emzirin
demirboy Berfinglktn yenidoğan bebek doyarsa 5 6 kere çişli bez alırsınız 2 3 ise doymuyordur. Mutlaka sütünüzü sağın belki de yeterli değildir. Mama vermek kötü bir şey değil her şey minikler için🌸
Selin39 Berfinglktn kilo takibi yaptır canım evet.. yine almadıysa kilo uzman bir cocuk hekimi görmeli
Berfinglktn Merve43 100 gram vermiş ve çok üzülüyorum sürekli de memede bi emzirmem 40 dk 1 saati buluyor anlamadım
kahvekokusuu Bana dokotrum günde en az 4-5 kez cisli bezini aliyorsan doyuyor demektir demişti cisli bezlerini takip edin emzirirken
Melikeaknnn Berfinglktn canm sagarak ver sutun yetmiyordur sag sag ver hem doydugunu goryosun hemde icin rahat ediyor
Berfinglktn Melikeaknnn öyle yapicam artık. Mesela az önce mama verdim 90 cc iki dakika susmayan bebek birden sakinleşti şuan kendi kendine uzanmış karnı doymuş demek kuzumun
Melikeaknnn Berfinglktn ilk once sutunu arttir gogsunun dolu oldugunu bil zaten farkediuorninsaj kendini birde emzirme suren ne kadar bir aylik bebek en az 40 50 dk emer bilgin olsun memeden cekme bebegini sakn
Berfinglktn Melikeaknnn valla canım Göğsüm şiştiği zaman veriyorum ağzına 1 saat kalıyor bazen daha uzun süre kalıyor Göğsüm sünmüş oluyor yani anlamadım niye böyle oldu
Berfinglktn demirboy bilmiyorum değişiyor bazen 3 4 bazen 2 bazen daha fazla ama niye kilo veriyor anlamadım