-TubAsel- özel hastanede ria taktiranlar ne kadar ücret ödediniz. İşlem süresi nedir. Acılı zor bir işlem mi ?
busraozturk_11 -TubAsel- dün taktırdım canım aile planlaması merkezine gidip 5 dakika içinde taktılar ne olduğunu anlamadım bile sadece 3 4 saniye kadar reglin ilk günü çektiğim sancı gibiydi başka da yok korkma o kadar para vermenede gerek yok aslında ama sen bilirsin
-TubAsel- busraozturk_11 adetinin son günü mü gittin canm birde sıra falan almak gerekiyor mu öncesinden.
busraozturk_11 -TubAsel- canım aile planlaması ordu da kadın doğum hastanesindeydi önce danışmadan sıra aldım sonra test istediler değerlerime baktılar sonuçlar çıkınca hemen 5 dakika içinde taktılar hormonsuz sprial adetimi 3. Günü gittim çok fazla kanamam yoktu benim önemli olan adetli gitmen inan hiç acımıyor hemen kalkıp normal hayatına dönüyorsun
Nltka Ben biraz korkuyordum devlet sert davranır belki falan diye vajinusmus rahatsızlığım var zaten zor bela kurtuldum tramva yaratır diye meidcal partiye 750 TL ye taktırdım . Hiç zor bir işlem değil korkutmayın kendinizi