Mkelebek Kizlar bebegim yeni yeni emzige alisiyor. 2ayligiz bu arada. Emzigi sadece gunduz uykusuna gecislerde vermek istiyorum cunku gunduz esniyo esniyo uykuya dalamiyor. Sizler emzigi ne zaman veriyosunuz bunun siniri nasil olmali
Mina0607 Mkelebek benmki hiç kabul etmedi 15 tane aldım enson bibs marka aldım bakkal emziği denilen emzikten. Şuan 2 aylık Onu tutuyo işine gelirse uykuya geçişlerde. Her uykuda veriyorum normal uyanıkken pek tutmuyor atıyo
Mkelebek Deletedmom98 valla avent var bibs var ikisinide istemedi wee nin 12 tlye aldiigimiz vardi onu verdimm direk almadi ama baya ugrastim. Benimkisi ellerini parmaklarini emmeye baslamisti bende tam.zamani diye dusunerek emzik verdim
Mina0607 Mkelebek napalm hangisini tutcak diye en ucuzundan en pahalısına hepsini aldık😂 emziksiz cocuk çok zor
Mkelebek Mina0607 aynen cok zorr emzik buyuk kolaylikmis. Zararli fln diyenlerde varr. Benimkisi ellerini emmeye baslayinca anladim emzik istedigini
Mina0607 Mkelebek ya diş yapısı için aslında iyi değil ama durmayıncada mecbur ben sürekli vermiyorm uykuya geçrrken veriyorm sadece