Iz-0309 Bugun 6 aylık oldu son zamanlarsa sırt ustu uzanıp oynarken gülerken başını sağa sola sallıyor kısa süreli gülüyo böyle yapan bebekler var mı yarın dr ye sorucam🙏🏻
Ftmvrs13 Iz-0309 normal canim vücudunu hareket ettirmeye başlıyor kontrol etmeyi ne yapabilirim diye kendini denemeyi daha neler yapacaklar ah ah 😊
AnneAnne1 Iz-0309 benim oğlum 9 aylık. Yemek verince hmmm yapıp kafamı salliyordum ordan öğrendi sanırım sürekli sallıyor. Baybayi da kafasıyla yapıyor😂
defnesmomm Iz-0309 merhaba, 6 aylık bir bebek için normal bir hareket. 6. Ay sürprizlerle dolu bir ay. Bu ay gelişimsel açıdan baya yol kat ediyor bebekler. 6 ay 20 günlüğüz, son 20 günde yeni bir sürü şey oldu 🌸
Iz-0309 Ftmvrs13 yaaa öyle mi bazen kulagı ıle çok oynuyo acaba dedim enfeksiyon durumumu var yarın doktorumuza sorucam otizm belirtisi bile yazan var ama kızımın gelisimi iyi ayy annelik ne zormuş o kadar kafamı kurcaladı kii içim rahatladı sağolunn 🙏🏻☺️
Ftmvrs13 Iz-0309 kulaginda akıntı varsa dr söyle ama bunlar normal canim ağzını burnunu çizer onları keşfedim derken kendine vurur bunların otiziml alakası yok 😊her bebek kendini keşfetme aşamasında bi çok değişik şey yapar
Iz-0309 defnesmomm bizde yeni 6 aylıo olduk gercekten çol farklılıklar goruyorum kızımda 🙈 Allah bagıslasın