Mom0970 Bebekler icin egitim setleri oluyor bir aylıktan itibaren bildiğiniz bir site yayın varmı yada neler aldığınız egitici öğretici oyuncaklar olur kartlar olur
Giraysmom20 Mom0970 ebebekten eğitici kartlar aldım ben ama doktorumuz 6. Ayını bitirsin desteksiz oturmaya başlasın öyle kartlara başla daha süt kuzusu bebeğin kafasını onlarla karıştırma kendi biraz keşfetsin önce dedi
defnesmomm Mom0970 Highligths - İlk Eğitici Kitaplarım Serisi çok güzel, inceledim ve satın almayı düşünüyorum. 🌸
Mom0970 Selin39 anladım canim bakayim bir ama kullanıpta mennun kalan bildigin bir oyuncak özellikle bebeğin gelişimi icin kartlsr oyunlsr oluyor ay ay onun icin açtım aslında postu
Mom0970 Giraysmom20 ben aldim ama sıkılır diyr dusunuyorm hergün aynj seyi gösteriyorum kırk günlüğüz hem bebeğin gelisimini ay ay aktaracak hem oyunlar bilgiler o tarz şeyler istiyorum aslında
Giraysmom20 Mom0970 adım adım büyüyorum setleri var ancak onlar 9. Aydan itibaren başlıyorlar 36. Aya kadar devam ediyor her ay evinize gönderiyorlar aylık 103 tl idi sanırım 😊 ama o aya kadar bence evde kendiniz sesli kitaplar çıngıraklar kartlar ve kuklalardan yararlanabilirsiniz
Kurt45 Mom0970 bebeğinin ilk zeka kartlarını aldık ve bebegin 2 aylık daha yeni bakıyor sizin bebeginiz kaç aylık 2 3 aylık olması lazım gözleri görmesi icin
defnesmomm Mom0970 Highligths’ın 10 yaşa kadar sanırım bir sürü güzel serileri var, ablam öğretmen ve çocukları için hep kullanıyor, çok güzel bir kaynak. Araştırdığınız zaman mutlaka görürsünüz 😊 rica ederim
Giraysmom20 Mom0970 daha küçükler için yok diye biliyorum çünkü 9 aydan küçük bebeklerin algısı pekte o tarz oyunlar için aktif olmuyor 9. Ayda bir nebze daha yatkın oluyorlar çokta zorlamamak lazım çok küçükler şu sıralar bol bol hikaye okuma ayna karşısına geçip bedenini tek tek anlatma evde gezerken evi eşyaları isimleriyle tanıtma çıngırak ve kuklaları kullanarak hikayeler masallar anlatma Kitaplar okuma bol bol kelime kazanımı adına bunlar şart cee eee gibi oyunlar oynayarak neden sonuç gibi ilişkşlendirmeleri yapmalı diğer türlü şeyler fazla gelecektir zaman tanıyın kuzuya 😊