Mrvtmrrr Kızlar iyi geceler kızım 7aylık hero bayb 2numara mama kullanıyorum memnunumda ama ne yazıkki bulunmuyor mamamızda bitmek üzere mama önerisinde bukunurmusunuz lütfen?
OlgaArslan Mrvtmrrr hero baby bimde satılıyor. Biz bebelac gold kullanıyoruz bide bebelac gold bulamayınca hipp combiotic kullanıyorum
LiviyaDesor12345 Mrvtmrrr bn bebegim dogdugu gunden beri hipp kullaniyordum cok memnundum 2 numaraya geçiş yapmistik cok kotu alerji yapti aptamil 2 ye gectik canm 2 nukaraya gecerken stol yapma derim cogu kisiye alerji yapmis
Mrvtmrrr [bilinmeyen] eşimde humana alalım dedi ama bilemedim bende kaç aylık bebeğiniz ve kilosu ne kadar
Mrvtmrrr Egekizi bebelac gold kullandım ilk 3ay sonra yemek istemedi be cok kusturdu sonra hero bayb ye geçtim
Mrvtmrrr OlgaArslan bimde satılanını kullanmıyorum bn teneke kutuda olanı var ondam kullanıyoruz cokta güzel bi mama ama suan 2 numarası yok hiç biyerde
Egekizi Mrvtmrrr beblac gold gazli bebekler icin tadi normaline gore degisik canim istersen düz bebelac dene 8 yasindaki kizim bebelac ile buyudu, simdide oglum kullaniyor 9 aylik😊 cok memnunum ben
Mrvtmrrr 1mom1baby daha büyük marketlrden canım carfour hapyy center gibi ama şuan 2 numarası ülkerde bile yok 😥
Egekizi Meltemardin hip in urunu olan bebevita var denedinizmi, hem daha ucuz hip ten😊 hemde tum icerigi hip ile ayni zaten hip urunu😊 dusuk butceli aileler alabilsinler diye hip cikardi bebevita yi😊