Muhammedyusuf Ya artık eli kolu durmuyor kollarını pijamasına koyup uyutuyorum kendini uyandırıyo. Böyle yapan var mı 😁
MinervaEva Muhammedyusuf Arada yapiyordum ben de ama su an o kadar hareketlendi ki oradan da cikariyor. Sadece elleri olsa iyi bacaklarida hic durmuyor daha biraz once dusundum napicam ben bununla boyle diye 😂
Unknown Muhammedyusuf Annem çok yapardı yeğenlerime. Bizim minnoşla az zaman geçirdi ama yine de yaptı 😄 Bende yapayım dedim de çıkardı hep 🤦🏻♀️
Yasirhatice Muhammedyusuf normalde kundak sarıçam ama o zaman da terliyor napim diğer türlu uyuşmuyor 😂
Aminem Muhammedyusuf benm kızım 11 aylık sadece 3 ayına kadar koyablmiştm snra agladı asla koyamadım küçükse kundak yapın bence
MinervaEva 4234 Mecbur yapiyorum bazen cileden cikip ama 5 aylik olduk fidir fildir donuyor uyanir uyanmaz. Alisti mi kundaga birakma kisminda da cok zorlanirim diye korkuyorum. Ne yapti bu bebisler bize boyle ya😂
Deletedmom413 Muhammedyusuf Dün annem yapmis geride yerine yatirdim :) kollarini cikarmak aklima gelmedi 🤣 balik gibi yuvarlanarak gelmeye calisiyordu garibim 🤦♀️🤦♀️🤦♀️