NeslihanAyanolu Merhaba kızlar tam 2 aylık oğlum var bir haftadır 2 kere yemyeşil yapıyor kakasını neden olabilir başına gelen var mı?
Janss NeslihanAyanolu Mama veriyorsanız mamanın sıcaklığı , soğukluğu etkiliyor . Kan damlası başladıysanız o da yapıyor . Sağlık ocağında gaita testi yaptırmanızı öneririm . Enfeksiyonel bir durumda olabilir .
EmineGneDemir NeslihanAyanolu bizdede olmuştu eğer oğlunuz az ve sık emiyorsa ondan olmuş olabilir bizde ondan olmuştu sıkıntılı birbdurum değil
huma NeslihanAyanolu cnm kulakları agrıyosa bebeklerın kkakaları yeşil oluyo inialah gecer tez zamanda bı dokyora götür derım 😊
Zagrozunannesi Eger kulağına su kactıysa banyoda ondan da olabiliyomuş yani ben oyle duydum bi doktora götürün
Mrvcn Bir de senin yediklerinle de alakalı olabilir Canım yediklerine de dikkat et eğer yeşil sebzeler çok tüketiyorsan
dlrgktn NeslihanAyanolu ben doktoruma sordum haliyle bu konuda fikir beyan eden çok oluyor bana sarı ve yeşil kakanın olabileceğini fakat kanlı ve beyaz kakanın sorun olduğunu söyledi. Yani bir sorun yok yinede sen doktoruna bir sor derim
Mrvbrkasl Canım aynı sorunu bende yaşıyorum ara ara oluyor doktor bana üşüttügü zaman kakası yeşil olur demişti çok korkma ayaklarından üşütmemeye çalıs sende kendin üşütme sıcak diye farkında olmadan ayaklarımızdan üşütüyoruz
EmineGneDemir Gizemzkan gündüzleri düzeldi ama gece uyandığında hala çok kısa ve sık emiyor beni çok yoruyor.