Poyrazeymen Ankara sehir hastanesi yada hastanelerde yenidoğanlara hangi mamayı kullaniyolar bilgisi olan varsa yazabilirmi çok acil
AybarsMomy Poyrazeymen ben medicabilde doğum yaptım biz mama istemedik gerek görmediler ama Aptamil vermişler sormuştum. Hangi akla hizmet verdiler aptamili bilmiyorum . Aptamil olduğunu öğrenince anneme dedim zaten sakın mama isteme burdan gerek olursa kendimiz alırız dışardan diye. Bursadayız bu arada
asyasare Poyrazeymen gazi universitesi hastanesinde dogum yaptim kizima hipp organic vermislerdi. mama olarak onu kullaniyorlar. 20. gunden sonra gaz baslayinca ben aptamile gectim uzun bir sure aptamil kullandik. bebelac gold ile aptamil ayni firmanin mali zaten. cogu mamanin icerigi ayni. bebegine gaz kabizlik yapmayan severek ictigi hangi mamaysa onu vermeni tavsiye ederim. hipp benim kizima gaz kabizlik yapti ama sana yapmayabilir. deneyerek bulacaksin
AybarsMomy Minikannesi00 aptamil çok şekerli . Aptamili o yüzden önermiyorlar genelde. Ben anne sütüne ek mama veriyorum sütü bırakmasını istemedim hipp kullanıyoruz. Anne sütüne en yakın mama diyebilirim.
Papatyaa_ Minikannesi00 evet aptamili çoğu doktor önermiyor, ben de evoliva kullanıyorum gaz problemi de olmuyor kilo da aldırıyor içeriği zengin bir mama. Kızım 12 günlük sütüm yetmediğinde mama veriyorum 🙋🏻♀️
Minikannesi00 AybarsMomy evet ya doktorumda hipp önerdi ama hastanede bebeğim aptamil başladığı için şuan onla devam ediyoruz ,hem emziriyorum hem sütümü sağıp veriyorum ardından da aptamil veriyorum . Çok şükür şuan ayırt etmiyor beni de emiyor . Doktorumuz biraz zaman geçsin öyle değişirsin mamayı çok sık değişmek doğru değil dedi . Bekliyorum bende
AybarsMomy Minikannesi00 benimde aynı biraz emiyor şekerleme gibi genelde sağıyorum sütümü öyle içiyor . Yetmeyince mama veriyorum. Doktora sormadan kendim araştırıp hipp aldım söyledim aynen devam et en iyilerden biri dedi. Evet sık değiştirmek iyi değilmiş ama aptamili de uzun süre kullanma bana kalırsa.
Minikannesi00 AybarsMomy bu kutu bitsin de değşşeyim bari . Bebeğim 49 günlük baya da seviyor aptamili . İnşallah başka markayı reddetmez
Papatyaa_ Minikannesi00 ama yine de çocuk Doktorunuz ile görüşüp onun önereceği mamayı kullanmanı tavsiye ederim canım çünkü her mama her bebeğe iyi gelemiyor 🌸
AybarsMomy Minikannesi00 ben kullanmadım arkadaşım kullandı memnundu Bebelac Gold kullanıyordu ama tadını falan bilmiyorum hiç
Aslanmmm Minikannesi00 hip yada sma optipro diğerleri ya gaz yapıor ya kabız bunların içeriği daha iyi
Minikannesi00 Papatyaa_ sağol canım, aptamil iyi geliyor işte bi sorunumuz yok kiloda aldırıyor ,kabızlık yaşamıyor çok şükür . Anne sütü vermesem kabız olur ama meme ,mama olarak güzel gidiyor şuanlık