melinaaa 20152020 Valla 11 güzel demiş çoğu arkadaş ama kamerasının iyi olduğu bariz belli . Peki 11 pro daki 3. kamera ne işr yarıyor bilginiz varmı? Dahamı iyi fotoğrafları yoksa 11 le aynı denecek kadar yakınmı
20152020 melinaaa hatırladığım kadarıyla balık gözü efekti falan bişiydi ama gereksiz bi ayrıntıydı. 2 kamerasıda aynı
melinaaa strongMom Arkası cam felan ya o hoşuma gidiyodu 🤣 Ya bide plus modeller güzel büyük telefon kullanmayı seviyorum 11 biraz küçük Pluslara göre ama özellik ve kamera açısından çok daha iyiymiş en iyisi birazcık daha bekleyip Pro almak ☺️
HYagmur melinaaa xs max de alabilirsin fiyatlar ne kadar bilmiyorum şuanda ama ben kendi açımdan söylüyorum gayet kullanışlı ve güzel her yönden kamera vs vs😊
bitterdelisi24 melinaaa bende 8 plus var gecen hafta aldım fotoğraf kalıtesi mukemmel hafızası guzel yani tavsiye ederm🥰
Tubaduran melinaaa bende aynı sizin gibi 7 plus kullanıyordum 11 ile değiştirdim kamerası mükemmel ötesi şarjı da bir buçuk gün gidiyor çok elinize almazsanız iki gün bile gider. Boyut olarak 7 plustan küçük ama ekranı daha büyük ben çok memnun kaldım.
bitterdelisi24 Aminegokce portre için kendı kamerasını kullanıyorum dısarda cektıgı fotoğraflr cok iyi.. eger selfi yapcaksam da poucam diye bı uygulama var onunla cekıyorum örnek olarak atayım bir fotoğraf
Aminegokce bitterdelisi24 portre de hiç denemedim bi yıl olacak hala alışamadım 8 plus a 😂 sorun bende sanırım dur ona da bakım
Musaaras melinaaa 2 senedir 8plus kullanıyorum çok çok memnunum bozulana kadar degiştirmeyi düşünmüyorum tavsiye ederim
Lalin melinaaa kardeşim 11 pro kullanıyor. Daha ince, daha hafif bir de ekstra kamerası var ama aynı kalitede çekiyor bence. Ben 11 kullanıyorum. Kılıfsız kullanınca hafif ve ince oluyor 😂
bitterdelisi24 Aminegokce ben onları portryle cektım dışarda da hep onu kullanıyorum valla col kalıtelo fotolar çıkıyor:) alt tarafı kahve ama onu bile kalıtelı cekıyo :)