yusufemine Kizlar bebegum 9 aylik olcak bi kac gundur cok osuruyo:) afedersiniz niye oluyo anlamadim hic bu donemlerde basina gelen varmi acaba merak ediyorum farkli birseyde yemiyo ama cok gaz cikartiyo
Damla93 yusufemine istemsizce güldüm 😀😀😀benimkide 5 aylık poposu hiç durmuyo hep pırt pırt bazen koca insan gibi kocammı pırtladı diye bakıyorum arkasından yine yapınca o minik popodan çıktığını anlıyorum 😀😀😀 ayaklardan biraz üşütüyoruz galiba biz ondan yapıyo sanırım
Mommy_Bird yusufemine 😂😂😂 bu postu okurken bebeğim kucağımda emiyor ve pıttt pıtttt pıııtttt ıkınarak hemde 5.5 aylığız bizimde hiç durmaz maşallah ama hep kokulu bizimki sizin nasıl
yusufemine Damla93 ya olabilirmi acaba kac aydir havalar sicak diye corap giydirmiyodum tesekkur ederum biraz dikkat edeyim
yusufemine Butterfly yani orasi oylede bi kac gundur daha bi fazla geldi bana burdaki bi arkadaşra ayaktan usutmuş olabilir deyince korktum yani😤
yusufemine Mommy_Bird onceden kokulu degildide ek gidaya biraz dhaa yoguslastigimix icin biraz kokulu🙂