Deletedmom348 Prensesim1 Baş ağrısı, kusma, koku ve tat kaybı, ateş olabiliyor, boğazda yanma, karın ve sırt ağrısı, öksürük…
Prensesim1 Kendimi çok halsiz hisediyom dünden beri resmen ayağa kalkamiyom ve sirt ağrisi vücut sicaklığı affedersiniz burun akıntısi😑
annesininaslani ikizannesi2 nasıl bir süreçti canım ilaç kullandın mi emziriyor musun benim şuan baş ağrım var ve ateşim 37 gitmek istemiyorum kendimi izole edicem ama C vitamini d vitamini sirke ile gargara limonlu su bol su meyve suyu sarımsaklı yoğurt gibi şeylerle atlatmayı düşünüyorum eğer olduysqm
ikizannesi2 annesininaslani ilaç almadım emzirdiğim için. Bol su, bol meyve, limon suylu sirke ile gargara ile atlattım. Yani atlattığımı düşünühiç bi belirti kalmadı. Dinlenebilirsen bebekle zor ama bol da dinlen.
annesininaslani ikizannesi2 temizlik yaptınız mı kaç günde belirtiler bitti tekrar test vermediniz mi çöm soru sordum galiba
ikizannesi2 annesininaslani estağfurllah yrdımcı olabilirsem ne mutlu, temizlik yapmadım daha. 12. günümüz bugün. 5 6 günde belirtiler bitt bende. belirti kalmaya test yapılmıyomuş maalesef.
ikizannesi2 annesininaslani maalesef test çubuğunda sıkıntı varmış, test yapmaya giden çokmuş , yoğunluk varmış