tatli_kelebek 45 gunluk kizim var ve geceleri 4 5 saat uyuduktan sonra sadece 20 dakika emiyo sonra napiyosam memeyi almiyo sizce doyuyormudir anneler meme reddi yasiyo olabilir miyiz
Melikeaknnn tatli_kelebek canm doyuyordur sutun geliyorsa merak etme meme reddi olamaz meme reddinde bebek memeyi hic almiyor zorlasanda agzina istemiyor katila katila kendini geri cekiyor. Memeyi agzina alsanada yirmi otuz saniye emip geri atiyor kendini geriye
Mommyishome tatli_kelebek 45 günlük bebek ne kadar emecek ki bir seferde? Benim bebeğim de 42 günlük gündüz de en fazla 25-30 dk emiyor, o da aralarda kestirme yaparak. Çok küçükler henüz. Zaten aç olsa emmeye devam eder.
tatli_kelebek Melikeaknnn Teşekkür ederim canm ilk 1 ay 40 50 dakika kdr emiyodu bu süre birden 20 25 dakikalara düşünce sormak istedim 😊
Melikeaknnn tatli_kelebek ilk zamanlar cunku samahi yoruldugu icin emme refleksi bi saate kadar cikabiliyor dura dura dinlene dinlene zamanla dusuyor buyudukce ve memenizdeki sagarken bile sut artisi hizina bagli ilk 5 dk mesela dolu dolu gelir sagdiginizda bile siz fark edersiniz sonra az az gelir ornek tabi bu
mmssmm ne kadar güzel benim bebeğim 2 aylık bir memeyi 1 saat emiyo eğlencesine emdiğini düşünüyorum artık 🤷🏻♀️