Elisaece Merhaba bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum benimkiler şu an 2 ay 22 günlük ve neredeyse 15 günlük oldukları günden bu yana gaz sancimiz var.Siz her ne yaparsanız yapın mutlaka gaz oluyor.Gazi azaltmak için kendi yediklerinize dikkat edebilirsiniz aynı zaman da bebeğe verdiginiz mama ,bebegin memeyi emme şekli , kullandığınız biberon ,emzik ve her sey gazı azaltan ya da arttıran seyler.Ben bugüne kadar 4 mama değiştirdim ve kendimize göre en iyisini bulana kadar farklı mamalar kullandim.Ama yine dene olursa olsun mutlaka bebegin gazı oldu.Ek olarak rahatlamak için türlü türlü damla denedim.İclerinden daha iyi geleni seçtim ama yine de gaz var.Her gün mutlaka bir iki defa elma yağı ile ayaklarına ve karinlarina masaj yaptım , sıcak uygulama ile karnını,poposunu ve ayakkarini isitttim.Bol bol ılık dusbaldieip bebe yağı ile tüm vücuduna masaj uyguladım.Biberon değiştirdim ozellikle antikolik bir biberon aldim.Su an kendi jendilerine gaz çıkarmayı öğrenmeye başladılar ama yine de tamamen bitmiş değil yani diyeceğim o ki yapacağınız en iyi şey zamana bırakmak bebek sindirim sistemi geliştikçe bu süreci daha kolay geçirebilirsiniz aksi takdorde yine gazı olacak