Aliekremim Kızlar 3gundur ateşliydık şükür bugun bitti iştahsızlık var huzursuzluk var vede hiç susmadan ağlaması var 6. Hastalıktan suphelendım daha dokuntulerı baslamadı ama bu hastalıgı atlatanlara soruyorum boyle susturulmıcak aglamaları olıyor mu bunun sebebi nedir bılen var mı agrı kesicisiz susmuyor bi yeri ağrıdıgı bellı ama bu hastalık boyle dinmeyecek bi ağrı yapıyormu 🤷🏻♀️
btlylcnky Aliekremim bizde huzursuzluk çok olmadı ateş 4-5 gün sürdü ve ateş öğlen gibi bi anda durdu her yeri döküntü içinde oldu 1 saat kadar sonrası geçti ama çok halsizlik vardı
Defne_cicegim Aliekremim bizde yaklaşık 2 hafta önce yaşadık bide üstüne dişleri patladı 11 aylık oldu kızım hatta doktora götürdüm viral enfeksiyon dedi ama bence 6. Hastalık çünkü 3 gün ateş huzursuzluk iştahsızlık sonra öğlen ateş düştü birden döküntü başladı o günden sonra da uyumamaya başladı bu saat olmuş hala sallıyorum gerçekten çok yoruldum artık
Weewe Bizde de aglama huzursuzluk pek olmadi, uykuya meyilliydi daha cok atesliyken. Uc gun ates, 4. Gun ogleye dogru ates dustu dokuntu basladi. Uc gun de dokuntu surdu, sonra gecti.
Merve-HanifeDuru Her bebekte oluyor mu birde ne zaman oluyor acaba bilgim yokta söylerseniz sevinirim teşekkür ederim 😊
Weewe Merve-HanifeDuru ben hemsiremize 6. Hastalik oldu dedigimde “ iyi, atlatmissiniz onu da” dedi. Yani illa ki oluyor anlaminda soyledi. Bulaşıcı bir hastalıkmış. Yazdığımız şekilde geçiriliyormuş. Bir kez geçiren bir daha yakalanmıyormuş. Kızamık su çiçeği vs gibi.
Merve-HanifeDuru Herhangi bir ayı var mı yoksa ay farketmeksizin olağan mı gelişiyor teşekkür ederim 😊Weewe
Weewe Merve-HanifeDuru sanırım yok. Bizim 10 aylıkken olmuştu, arkadaşımın bebeğinin 13 aylıkken. İnşallah daha küçük aylarda yakalanmıyorsur bebişler ya :( 10 aylık haline bile içim parçalandı, iyice minikken hiç dayanamaz insan
Weewe Merve-HanifeDuru benim haberim yoktu bu hastalıktan o yüzden bulaşma ihtimaline hazırlıklı değildim. Siz çocuklu insanlarla buluşacağınız zaman bi önden sorun 6. Hastalık falan değil di mi 🤔 diye 😬 en azından içiniz rahat eder. inşallah yakalanmasın bebiş ❤️
Havva2763 Merhaba hanımlar 6 hastalık ne demek benim oglum 11 aylık çok husursuz hep aglıyor bişey yemiyor boğazının altı düvür düvür olmuş sıcaktan olmuştur diyolar bide bi yere sivilce gibi kızarıyo hrp sönüyo sonra
Weewe Havva2763 bulaşıcı bir hastalık. İlk ğç gün yüksek ateş oluyor ama vücutta kızarıklık döküntü olmuyor. Ateş halsiLiği ve huysuzlugu. üç günden sonra ateş bitiyor kızarıklık döküntü başlıyor. Biraz da o kalıyor vücutta. Sonra kendiliğinden geçiyor.