Mavifb Kızlar bugün bebeğimin 2 gözü kayıp durdu düzeliyordu ama kızım 3 Ay 2 günlük aynı durumu yaşayan anneler lütfen yardımcı olun
AnneAnne1 Mavifb benim oğlumda ilk 3 ay oldu. Gaz sancısı vardı çok ağladığı zaman şaşı oluyordu gözleri. Gaz bitince oda bitti.
Cennet1212 Mavifb göz muayanesi olmadan bilinmez o aylarda bebekler kendileride kaydirir benim kızım şaşı çünkü sürekli oluyor sizinki bir kez yapmış olabilir
Kucukprensim Mavifb ben de hep şasi zannediyordum rop muayenedinde doktora sordum bebeğim şasi mi diye 6. Aydan sonra düzelmeye başlar edi gerçekten düzelmeye başladı simdiden,🌺
Borasmomy Mavifb karşılaşmadım böyle bir durumla ama geçen gün göz muayenesi olduk doktor size bakarken biri içe bakacak o zaman şaşı diyebilirsin dedi öyle mi görüyorsunuz bebeğinizi canım
Weewe Bildiğim kadarıyla ilk aylarda çoğu bebekte oluyor ama zamanla düzeliyormuş. Oğlumun da o zamanlar şaşılık oluyordu arada. Şimdi 14 aylık gayet normal gözleri. Tabii siz kontrole gittiğinizde doktoruna da sormayı ihmal etmeyin