esoo Merhaba bebegim 20aylik d vitamini oneriniz nedir acaba multitabs kullaniyoduk ama onu artik birak dedi doktor ve baska bisey onermedi sizlerin memnun kaldigi temiz icerikli onereceginiz ne var acaba
Seliminannesiii esoo ocean kullanıyorum 6 aylıkken almıştım suan 10 aylık hala 1 şişe bitmedi cok nadir unuttugum olmuştur fıs fıslı oluşu bebegimin cok hoşuna gidiyor görünce gülmeye başlıyor 🙂tabi en onemlisi temiz icerikli
Deletedmom418 esoo ablam hemşire yengem doktor. İkiside sağlık ocağının verdiğini kullandı. Bende öyle yapıyorum şimdi
Bebegimucizem Asyaaihsnser 3 yaşa kadar genelde kullandırıyor doktorlar ama tahlilde normal değerler arasında gördüyse bırakın demek istemiştir belki de 😊 siz sormadınız mı neden bırak dediğini
Bebegimucizem Asyaaihsnser Ocean 80 küsürdü wellcare de 50₺ ama biz çok küçükken aldık kullanamadık su an fiyatları ne durumda bilemiyorum
mom0989 esoo canım biz 12 ayında rest yaptırdık herşey normal çıktı doktor vitaminleri bırakabilirsin dedi artık. Belki o yüzden önermemiştir