[silindi] Kızım 3 aylık nerdeyse bütün mamaları denedik bu üçü arasından seçim yapamıyorum tadı çok kötü olsun istemiyorum ama kararsızım içlerinden hangisi daha iyi sizce? Artık bir mamasa karar kılıp ondan devam etmek istiyorum.
deletedmom01 [silindi] Canım evolvia kullanmıştım 1 hafta oğlum beğendi Aptamil aldım içmedi evolvia gaz falan da yapmadı memnun kalmıştım şuan kullanmıyorum ama
ikos58 [silindi] tüm mamaları denedim sadece golden goat 👍 fakat keçi sütünde fazla kalsiyum olduğu için devamlı kullanımda böbrek taşı yapabiliyormuş o yüZden ikinci mama arayışındayım yanına
Minnosunannesi [silindi] anne sütüyle birlikte olcaksa smayı tavsiye ederim tadı kötü ama en organik o
Fehimesaglar Ben bi tek aptamil kullandım başka da değiştirmedim kabızlık yapmadı başka mamaları bilemem ama bu iyi gibi geldi
Fehimesaglar Merveedd gaz var bizdede ama mamadan mıdır aynı zamanda emziriyorumda sütümden midir yoksa gazlı bi bebek mi bilemiyorum kesin mamadandır diyemiycem ama gazlıyız
DuyguUysalBayraktar [silindi] bence tadına değilde bebeğine hangisi gaz yapmıyor, kabızlık yapmıyor, hangisini daha rahat içiyor ona bak canım sen.
[silindi] Meloo farklılar. Golden goat yeni zelanda maması baby goat yerli. Ama golden ı tavsiye ederim
Meloo [silindi] ben golden goatı almaya gittim ama eczacı biz duymadık öyle bi mama dedi sizler nerden temin ediyosunuz
[silindi] Meloo jokerde falanda var. Ben onu aldığım zamanlarda bebekmamacım dan alıyodum bikaç lira daha ucuza alıyodum
Meltemardin [silindi] hipp combiotic derim hem organik hem gaz yapmıyor bizde çok kabızlık vardı oda geçti çok şükür
[silindi] Meltemardin onu içmedi bizimki daha doğrusu 3 aylık bebek hipp i standart 40 cc içiyor hiç üstüne çıkmadı. Hemde emmediği zamanlarda 40 cc içti sadece. O kadarıyla doymuyodur diye düşünüyorum. Sanırım beğenmedi