Mehtee Kizlar 30 günlük bebegim var iki gündür yogun şekilde tükürük üretiyor ve bazen yutamıyor hatta az once uykudayken. Oksurdu bogazina kaçmış olması lazım bogulcak gibi hissettim yutkunamadı çok korktum. Basina gelen var mi? 😔
iki_prens_annesi_ Mehtee bizim 5 ay 7 gunluk 2 ayliktan beri var takip ediyorum artik öksürüp duruyo derinse sirtina hafif pat pat vuruyorum hatta bazen numara bile yapiyo alıştı
Badmgz34_ Mehtee canım benim bebeğimin de oluyor geceleri uyurken ama hemen sıçrayıp kalkıyorum düzse yan yatırıyorum ya da oturtuyorum hemen sende yan yatırırsan daha iyi olur,ayetel kürsi oku bir de 11 kere
Mehtee iki_prens_annesi_ ay canim cok korkuttu valla beni gece uykuda olursa napabilirim diye dusunuyorum kara kara..
iki_prens_annesi_ Mehtee annelik ic gudusiyle biliyosunuz ki tik sesini duyuyoruz evlatlarimizin oksururse uyanır bakarsınız hemen mudahale edersiniz oksurugun ciddiyetine gore ters cevirip sirtina hafifce pat pat yapin
Mehtee Badmgz34_ cok saol canimm oyle yaptim zaten olduğunda gece olmaz insAllah olursa hemen yaparim
Mehtee iki_prens_annesi_ tesekkur ederim canim. Oyle tabi o kipirdamaya baslayinca uyanioz hemdee. Rabdbbim hepimizin evladini korusun🤲🏻