Cemre44 Selamin aleykum soruma cevap verirseniz cok mutlu olucam bebeğim 1 ay 20 gunluk 2 saate bir emziriyorum idrari iyi yapiyor ama kakasi 2 gunde bir asil sorunum az emiyor 5 dakika bilr sürmüyor ama iyi cekiyor acaba doyuyor mu sagip verimmi
elifiii Cemre44 süt arzınızın biraz artması için bebeğiniz emdikten sonra elinizle sağım yapabilirsiniz. Bu sütü de biriktirebilir veya emzirme sonraları verebilirsiniz. Bebeğinizin kilo alımı iyi mi? Eger gelişimi iyiyse kaç dk emdiğinin bir önemi yok. Saatlere baglı kalmadan emzirmeniz daha iyi olacaktır.
Oceann Cemre44 iyi çekim yapıyosa sorun yoktur ama canm kaşıkla vereblirsin istersen sağıp rahat edemiyosan biberon sakın verme meme reddi yaşarsın
Tuba Cemre44 Bezleri doluyorsa endişelenmenize gerek yok. Anne sütü alan bebekler 10 güne kadar kaka yapmazsa normaldir😊
Cemre44 Oceann cekimi iyi bende oyle yapiyorum suan bi meme reddi yasamiyorum dimi cunku biraz emiyor sonra ne yapsamda bebeyi tutmuyor memeyle bogusuyor kasikla sagip verince de biraz yiyip sonra onu da almıyor
Oceann Cemre44 süt fazla tazyikli gelirse öyle yapyo ben onun için 3 ay savaş verdim çok üzülüyodum fazla süt diye cenazemiz oldu bu sefer sütüm tamamen gitmeye başladı bir sürü çay kuru dut vs ile sütüm geri geldi. Size şunu söyleyeblirim geçici süredir moralinizi yüksek tutun emmiyosa bırakın yarım saat sonra tekrar deneyin pes etmeyin iyi akşamlar güzel anne♥️
elifiii Cemre44 1 kg gayet iyi, sık sık beslemeye çalısın. 2. ay ataklarında meme reddi olabiliyor. Biberon yerine kasık kullanın diger sütü verirken.
Zuzu88 Cemre44 Ben kendimden biliyorum hep aynı şeyi düşünürdüm annemle çok tartışırdık millet yarım saat emer benimki iki dakikada ne doycak derdim hep.Annem de tazyikli geldiği için doyar derdi.Düşünsene senin ağzına sürekli fışkıran bi süt var tabi hemen doyulur😃Ayda bir kilo çok iyi biz de şimdiye kadar hep öyle aldık
Kadervural Cemre44 doyuyordur ya ben kilo olcumu de yaptim gayet iyi keyfi de yerinde ama istedikcr veriyorum yine huycuz olup parmağını emince
Cemre44 Zuzu88 ay cok sukur icim rahatladi bende annemle tartışıyorum ayni swkilde 🤣 demekki bi ben degilmisim