Fatmaenes Merhaba anneler, görümcemin oğlu 4 yaş 3 aylık hala altına yapıyor. Doktor desteği de alsalar çözüm bulamadılar. Pedoga götürmelerini söyledim ama pandemisen dolayı gidemiyorlar çözüö öneriniz var mı
Dilekmh Fatmaenes vallhi belki söyleyeceğime inanmazsın ama ablamın oğlu yiğenim 7 yaşına kadar altına kaçırıyordu. Annem de nerden duyduysa tosunun yumurtalıkları (özür dileyerek söylüyorum) onları yediği vakit geçireceğini duymuş. Kurban bayramıydı zaten onu hemen temin ettiler . Tabi bu arada Yiğenim de asla et yemez sadece kıyma yerdi. Yumurtalıkları bi güzel kıyma olarak çektirip yedirdiler . Daha da çiş falan yapmadı. Tabi çoook sonra öğrendik ki yumurtalıkları yemek doğru değilmiş . Ama yedirdiler valla
acikahve Fatmaenes Ürolojiye götürmelerinde fayda var. Yoksa ileriki yaşlarda da idrar kaçırma devam eder. Bu konuda bildiğim en iyi doktor; Prof. Dr. Rahmi Onur. İstanbul’da ikamet ediyorlarsa götürmelerini tavsiye ederim.
89Kbr Enfeksiyon olabilir , Genetik olabilir. evde başka bebek varsa ilgi çekmek için olabilir ya da bildiğim son seçenek psikolojik olabilir
acikahve Fatmaenes Pedagoglar online olarak seanslarını yürütebiliyor. Gitmeden de halledebilirler. Bence hafife almasınlar durumu.
Dilekmh Misskokulum İnan ben de şaşırdım. Hatta ablam yedirmek bile istemedi ama çaresizlikten yedirdiler . Belki batıl, belki gerçekten o vakit çocuk kendini hazır hissetti ve bi anda altına kaçırmayı kesti ama yedikten sonra olduğu için herkes ondan dolayı olduğunu düşündü tabi