UgurArasinAnnesi Kızlar 13ünde 6 aylık olucaz artık 6 ayındab sonra yasmin veya başka bir doğum kontrol hapı kullanan var mı acaba süte bir etkisi oldumu
EsraKerimm UgurArasinAnnesi bence bunu doktorla konuşun o size süt verirken başka ilaç önerir Yasmin olmuyor sanıyorum.ben sütten kestikten sonra Yasmin kullandım
Deletedmom413 UgurArasinAnnesi Doktoruma sorup cerazetteden yasmine gectim 9. Ayda Suan 11 ay 1 gunluguz. Ama sütüm kesildi. Haptan degilmis. Yinede doktorunuzla gorusun.
Melekler UgurArasinAnnesi ben kullanıyorum canm yasmin emiyor da 6. Aydan sonra başladım doktorum önerdi şuan 14 aylık bi sıkıntı Yok hala emiyor
UgurArasinAnnesi EsraKerimm cerazette önermişti ama yan etkiden dolayı bıraktim. Burada yanlış hatirlamiyorsam 6 aydan sonra icilebildigini okumuştum kullanan varsa fikir almak istedim
EsraKerimm UgurArasinAnnesi benim doktorum içindeki hormonlardan dolayı kullanamazsın direkt süte karışır dedi o yüzden kullanmadım sütü kestikten sonra kullandım
EsraKerimm UgurArasinAnnesi valla sizin yerinizde olsam bebeği riske sokmam ben şimdiye kadar yasmini emzirirken kullananı duymadım yine de siz bilirsiniz
Gul35 UgurArasinAnnesi bugün 4 gündür kullanıyorum oğlum 6 aylık oldu biz tadimlari erken yaptik yani oğlum ek gıda da alıyor gun içinde zaten 4 kez filan emiyor sütte azalma olmadı çoğaldı bende
Danone Emzirirken kullanılan tek hap cerazette. Bende doktorumun onayıyla kullanmaya yeni başladım 1,5 aylık bebeğim. Ondan önce 2 sene yasmin ile korunmuştum.
UgurArasinAnnesi Danone bende hamilelik öncesi yasmin kullanıyordum cerazetteyi kullandım cok yan etki yaptı bıraktim saglik ocagindaki hemsore 6 aydan sonra icilebildigini söylemişti emzorirken alan kullanan varmi sormak istedim burda