Aayysyn 4 aylık bebeğimin baş çevresi 40 cm ve doktor nörolojiye yönlendirdi bu konuda bilgisi olan var mı ya da baş çevresi küçüklüğü büyüklüğü sorunu yaşayan anneler var mı 😣
Nazli55x Aayysyn neden yönlendirdi benim oğlumda 4 aylık 41 cm baş çevresi doktoru ebesi gayet iyi dedi
demirboy Aayysyn Doğumda kaçtı. Gönderme sebebi 40 cm olması mı yoksa önceki kontrolden itibaren büyümemiş olması mı
zeynepdefnee Aayysyn Aayysyn telaslanma cnm, benim de 4 aylıkken gittiğimde 40 idi 3. Ayda da 40 idi, 6. Ay kontrol edelim eğer buyumezse yönlendirdim norolojiye dedi ve 6. Aylıkken gittiğimde 43 cm olmuştu
Aayysyn demirboy doğum 35 cm üzeriydi geçen ayda 40 cm bu ayda 40 cm büyümemiş olduğundan yönlendirdi ama tam bir ay da olmamştı gideli
demirboy Aayysyn acaba yanlış mı ölçtü ki nörolojiye gidin öyle dediyse ama belki yanlış ölçmüştür ya öncekini ya da bunu
Aayysyn demirboy inşAllah öyledir çok korktum ama hem sağlık ocağı hem doktorumuz 40 cm ölçtü gecen ayda bu ayda yanşışlık yok ama gerileme değildir inŞallahh yarın gideceğiz
Dilekmh Aayysyn Allh Allah ayına göre gayet iyi aslında . 5 cm bile büyüse sorun olmuyor diye söylemişti bizim doktorumuz da belki de yanlış ölçmüşlerdir kuzum üzülme . Gelişmelerle alakalı haberdar et bizleri de
Aayysyn senceumrumdam1 her ay 1 cm büyümesi gerekiyomuş oğlumuzun hem geçen hemde bu ay 40cm olduğu için yönlendrdi sanırım 😣😔
yusufemine Aayysyn rabbim saglik versin evladiniza insallah.birsey sorcam hemsire bingildagi ile birsry dedimi kapanmis veya kapanmamis diye
senceumrumdam1 Aayysyn evet öylede canım 4 aylık 40 cm iyi bence ama yinede doktordan iyi bilemeyiz sen bi git bakalım içinde rahat etsin hem üzülme