esrahan_ Sabah ve akşam kustu biraz da halsiz yemek yediği gibi çıkarıyor carpol versem olur mu sizce 20 aylık
Damlas esrahan_ kusma devam ederse doktora götürün, calpol ağrıyı ve ateşi alır yalnızca, belki o da ağır gelir midesine şuan
Kavruuukk esrahan_ kusma için bi ilaç var ama adını hatırlamıyorum belki bi rahatsızlığı vardır doktora gittinz mi kuzum
Arenn Deletedmom60 ben yazacaktım 😂 herhangi bir hastalık emaresi yoksa ateş gibi vermeyin dr lar gereksiz ilaç kullanımını önermiyorlar gözlemleyin bir fahatsızlığı olursa ona göre verirsiniz
SeymaBeyza Calpolun yan etkilerinden biri kusmaydi oyle hatirliyorum.Ben kizima ne zaman versem kusar ve uyur.Ikisi de yan etki diye biliyorum. Nesi var bebisin?Allah sifa versin.Bir yeri agriyorsa veriyorum ben veya atesi varsa.
esrahan_ SeymaBeyza sağolun bende karşıyım gereksiz ilaca 20 aylık hiç ilaçsız doğal yollarla getirdim bu güne kadar . Sadece sabah ve akşam kustu oyuzden sordum bende
esrahan_ Damlas banada kaynanam zırla ver ver diyor en sonunda merak ettim ama vermicem hiç vermedim öyle doktora sormadan ilaç . Tabi kendini bilmez insanlar hemen yargılıyor saçma sapan cevaplar veriyorlar
Mom19 esrahan_ Bu kaynanalarin calpoldan ne beklentileri var ya benim kaynanamda öyle az bı halsiz dursalar hemen calpol içir diyor iyi gelir diyor.😒
esrahan_ Mom19 evet sussun diye tamam dedim ama okadar üsteledi ki artık merak ettim gerçekten veren var mı diye . Hala emen bir bebek ilaç gibi ona yeter herseyin doğalıyla büyütüyorum ben onu araştırarak her anne gibi . Ama İnsan merak ediyor çevresindeki anneler ne veriyor ne yapıyor diye canm
esrahan_ Kavruuukk gitmedik ama randevu aldım şimdi ilk kez basımıza geldi bu kusma. Sabah kustu akşam kustu yemeden emdi uyudu şimdi