Butterfly Galiba grip oldum ateşim var , burnum akıyo . Kızım 6 aylık sadece anne sütü alıyor , korkuyorum onada geçer diye 😢 . Napmalıyım ?
CankizimRavzam Butterfly maskeyle emzirebilirsin bol bol soğan sarımsak tüket ıhlamur kuşburnu çayları iyi gelir mesela ıhlamuru kaynat içine bi tatlı kaşığı bal bir çay kaşığı karabiber kat sıcakken iç tam şifa kaynağı ve bi test yaptır ister ALLAH Korusun virüs falan olmasın RABBIM seni ailene bagislasun
Deletedmom_36 Butterfly bende birkere grip olmustum kizimi maskeyle emziriyordum o zamanlar korona yoktu korona yokken bile maskeliydim ben😁
Perissmom Butterfly grip ve covid semptomları çok benzer, bir doktora danışın. İzole edin kendinizi mutlaka, geçmiş olsun🙏🏻
Butterfly Merve-HanifeDuru yo ben Azerbaycanda yaşıyorum ve burda çok az covid hastası var yani tanıdık tanıdıklarımızın tanıdıklarında bile yok
Merve-HanifeDuru Siz bilirsiniz ☺️ Benden söylemesi içiniz rahatsa problem yok bal zencefil kara biber sıcak su bunları yapıp içebilirsiniz destek olarakta nane limon ve ıhlamur geçmiş olsun Butterfly
CankizimRavzam Butterfly INŞALLAH kuzum o zaman dediğim karisimi uygula günde 3 fincan iç seversen limonda sık