Burcem Kaanefe_ sağlık ocağındaki hemşire bize bir aylıkken vermişti tabi ben o verdiklerini kullanmıyorum içeriği açısından. Ocean marka aldım
Pelin55 Kaanefe_ cocuklarimda normalde hep 15.günü basladik d vitaminine bu bebegim de de 17 .gun basladik sizin doktorunuz su zaman baslayin diye soylemedimi
Hemanjiomluminik Kaanefe_ 15 günlük okunca başladık. Ben sağlık ocağının verdiğini kullanıyorum. İhmal etmeyin gelişim açısından önemli.
Mltmdfn Burcem 1 aylık kontrole gittiğimizde vermıstı doktoru mayıs dogumlu 1 sene kullan dedi hazıran sonuna kadar kadar
Oykusunannesi Bir aylıkken sağlık ocağından alabiliyorsunuz ama çok fazla gaz ve kabızlık yapıyor bebekte ben devit 3 kullanmıyorum ocean kullanıyorum memnunum
Tugce_S_K Oykusunannesi gerçekten gaz ve kabızlık mı yapıyor ben hiç dikkat etmemiştim çok şaşırdım şuan da 😳
Kaanefe_ Pelin55 yok ya ocean vermşti ama sağlık ocagıda devirt-3 verdi hangisini verecegimi şaşırdm devit-3 ü verm derm oda ne aman baslayacagnı söylemedi
demiradaam Gün kontrolümüzde doktorumuz verdi hemen kullanmaya başladık devit ocean kullanıyoruz 1 puff 400 lük olacak bilginiz olsun
Pelin55 Kaanefe_ D vit 3 de ayni canım benim 15. Gunde başlatılıyor onada gunde 3 damla ama ocean kullan istersen d vit yerine de
daiysdiuy Kaanefe_ 15 günlükken basladık ancak saglık ocagının verdiği cok gaz yapıyor, rahatsız oluyor cocuk, ocean veya wellcare tercih edebilirsiniz
Bgmyzc Kaanefe_ ben 15 günlükken zıncad 3 kullanmaya başladım bizim doktorumuz onu verdi günlük 1 ml kullanıyorum
Sevgihira Kaanefe_ biz doğduğumuzda hastaneden cıkarken doktorumuz başlattı doğduğundan beri kullanıyoruz
Angars Kaanefe_ bize doktor 15 gunlukken verdi saglik ocagininkini kullanmayin icerisinde katki var dedi