busraertegumus Merhaba hanımlar 2 aylık bebegim var ve evde klima kullanıyoruz polis lojmanları da kaldığımız için dogal gaz yok burda. Klima havayı kurutuyor bu yüzden eşimle sürekli su içme geregi duyuyoruz acaba bebegimede içirmeli miyim siz ne zaman başladınız su içirmeye??,
aliyse063 busraertegumus Bir ilcede esimde polis ve bizde klimayla isiniyoruz bunu bende cok merak ediyorum acikcasi doktorumuz arada odayi nemlendir dedi ama yeterli gelmedi bana
Yakupbebek busraertegumus bnde klima kullanıyorum doktorum bana ıslak havlu koy odaya dedi bi tastada su olsun dedi bnde bu şekilde yapıyorum canım☺️
Eliffff busraertegumus bizde klima ile ısınıyoruz doktorumuz ara ara odada kettle ile su ısıtın agzını açın dedi onun buharı nemlendiriyormuş sanırım
Mom09 busraertegumus annem iki hastalıkken verdi iki hafta direttim ama sonunda o galip geldi ve şimdi kızım 4.5 aylık oldu her gün vermesem de iki güne bir veriyorum tadına alışsın diye
busraertegumus aliyse063 bizimde doktorumuz öyle dedi ama yeterli mi bilmiyorum buhar makinasınıda önermiyor astım hastası olabilir diyor kafamda deli sorular
busraertegumus Yakupbebek peki faydası oluyor mu canım çünkü bebegimin dudakları kuruyor sürekli emmek istiyor ve sürekli emdigi için kusuyor
Mom09 busraertegumus doktorlar bu konuda farklı düşünceye sahip olabiliyor kimisi vermeyin diyor kimisi verin karar sizin tabiki
cagrininannesi Bebegim 6 aylik olmak uzere.dogdugundan beri klimada yasiyo.bisey olmadi cok sukur.arada ketilda su kaynatiyorum odada.nem olcer var zaten.ordanda bakiyorum sanildigi gibi cok kurutmuyo bence
Balcocuk2 busraertegumus ilk doğduğu günden bu yana veriyorum sizde verebilirsiniz fakat sadece su içerek olmaz buhar makineleri var evin havasını da yumuşatacaktır
Sgmzseda busraertegumus bulunduğun ortama su koyabilirsin bende klima kullanıyorum su doldurup su koyuyorum