Serifeaktas03 Sezaryen doğum yaptım 3 kere yaşım 28 ve 96 kiloyum zayıflamak için napabilirim bildiğiniz etkili çay kahve bitki çayı vs varmı
Deletedmom60 Serifeaktas03 kekreyemiş tozunu sabah akşam aç karna 2 yemek kaşığı yoğurda karıştırıp yiyorum ve yediklerime dikkat ediyorum doğuma girdiğimde 95 kiloydum oğlum 52 günlük 74 oldum
imgesi Serifeaktas03 canim zayiflamak onsekilde olmamali die dusunuyrm. Cayla vs zayiflarsan bi sure sonra verdgn kiloyu geri alirsin. Ben dogumdan sonra saglikli beslenerek kilo verdim. Bol protein az karbonhodratla kesinlikle verrsin
Serifeaktas03 Deletedmom60 yaaaaa çok sevindim teşekkür ederim emzirme döneminde kullanılma durumu sorun değil o zman sagollll
sadeceanneee Canım çay falan boşver geç bunları. Bol bol su iç en güzel ve sonuç veren zayıflama yöntemi. Bende 96 kiloydum bol bol su içtim emzirdiğim için herşeyden yedim sadece ekmek vb şeyleri kıstım tam 18 kilo verdim
Deletedmom60 sadeceanneee emzirmiyorum canım ama bu toz sindirim sistemini çalıştırıyor çok tuvalete çıkarıyor ishal yapıyor o şekilde veriyorsun bebeği de ishal yapabilir
Deletedmom60 Serifeaktas03 evet canım kimisine yarıyor kimisine yaramıyor annemde denedi ona yaramadı mesela ama bana yaradı bir kutu al dene bir kaç gün baktın olmadı bırakırsın
sekerportakalix Öncelike bol bol su iç yürü hamur li şeyleri azalt ben 90kiloydum doğumda simdi64kiloyum bu yolla 26kilo verdim bir yıldan az bir surede