Yasmin_13 Meraba arkadaşlar kizim 47 günlük ve 1 haftadir hırıltılısı var burnu akiyor ve aşırı derecede kusmaya basladi kusunca balgamli kusuyor arada öksürüyo ve hapşuruyo doktora getirdim ama antibiyotik verdi sanki antibiyotik onu ishal yaptı emziriyorum ama peşine saniyesinde hemen kusuyo çok kötü hissediyorum kendimi hasta oldu yavrum doktor ilgilenmedi bile düzgün ne yapmam lazim onu öyle hasta gördükçe icim aciyor açıklı bir sekilde aglamasi beni mahfediyor akil verin nolur daha küçüçük o😢😢😢😢
Dadam Yasmin_13 farklı bir doktora götürün bence. Çok küçük daha, belki gereksiz antibiyotik kullanımı vardır.
Liderbey Yasmin_13 başka doktora götür canım mutlaka kıyamam ona yaaa için gider tabi inşallah hemen atlatır🙏🏻
tubasd Yasmin_13 Allah sifa versin geçmiş olsun. burnu tıkalı olabilir burnunu mutlaka temizleyin geriye akmasin burnu geriye aktigi icin mide bulantisi yapiyordur serum sikip aspiretorle temizleyin.siz bool bol ihlamur icin nane limon icin sutunuzden bebeginize gecsin az az sık sık emzirinki kusmasin.sogani ortadan ikiye bölüp ustune karanfil koyun ve bebeginizin başucuna koyun o onun rahat nefes almasini saglayacsktir.lavanta yahi varsa kaynar suyun icine damlatin ve bulundugu odaya koyun ortami dezenfekte etme ozelligi var.sarimsagi rendeleyin az un az corekotu yağı yoksa zeytin yabi ile yogurun bebeginizin ayaginin altina 5 10 dk koyun ve cekin bu balgami atmasina yardimci olacaktir. atesini sık sık kontrol edin geçmiş olsun 🌸
Mora Kışın doğmuştu bizde öyle olmuştuk doktor asla ilaç verilmez çok küçük bol bol emzir odayı nemli tut burnunu fizyolojik ile temizle dedi geçti öyle öyle, antibiyotik ne için yani anlamadım bronşit mi yoo o zaman gereksiz ve zararlı
Mora @Yasmin_13 kaç gün verdiniz antibiyotik başlandımı bitmeliymiş isterseniz başka biir doktora danışın bence