Deletedmom414 Allahaskına bebeğim ne zaman 8 9 u görür. 6 30 da dikiliyor ayağa. Gğn boyu uykulu oluyorum sürekli kucak istiyor uyusa ya şöyle 9 10 a kadar dinlenebilsem😴
Mom095 Deletedmom414 bizdede durum aynı 😅 bazen 5.30 da uyanıyo. 9-10 gibi tekrar uyursa eğer onunla birlikte bende uyuyorum. En azından biraz dinlenmiş oluyorum. Sende uyusan olmuyo mu?
pirov Deletedmom414 9 aylik hala oyle kalkiyor cunku aksam 7de uyuyor yani o cocugun rutunine nasil alistirdiginizla alakali bizimki bole gidicek sanirim
Ruyamm Deletedmom414 gün içinde uyumuyor mu geri ozaman dinlenebilirsin bizde 6 da ayaktayız 4 ay 17 günlük
Miraykiz58 Deletedmom414 benimki 5 aylik. Uykusu gitgide kısalıyor . 6bucukta kalkardı şimdi 5 falan oldu 🤦♀️
MarlaSinger Deletedmom414 1 yaşında yeni yeni düzeliyor şu an. 7 de uyanmaya başladı. 5 buçuk 6 da uyanırdı her sabah ya çok zor biliyorum. Bence tamamen bebeğin huyu. Kızım ilk ⅚ aydan sonra 9 da uyanırdı hep düşünün. Ama oğlum öyle değildi
Mom8 Deletedmom414 13 aylık hala sabahın köründe ayakta 😩 sadece okula gitmem gereken zamanlarda uyuyası geliyor hanımefendinin . Ben uyandırıyorum
Deletedmom414 Doreemifa nasıl enerjiniz yetiyor gündüz uykusuda yok yarım saat dalıp kalkıyor gündüz 😭
Deletedmom414 Mom095 uyumuyorki benimki horoz gibi kalkıyor erkenden tüm gün kucak istiyor ağlıyor uyku istemiyor gündüz. En fazla yarımsaar dalıyor
Deletedmom414 Ruyamm uyumuyor gündüz mızmızz en fazla yarım saat dalar çok hareketli ayaklar eller uçacak gibi
Deletedmom414 Deletedmom348 benimkide sabah 7 de uyanınca yapıyor uykulu uykulu kaka temizlerken kokudan uykum açılıyor 🤣🤣
TospikOglusum Deletedmom414 bence uzun bir.sure akşamları geç yatr eminimki girer düzene. Bi hemşire tanıdığım var bebekleri nasıl alistirrsan mutlaka bir yerde o rutine ayak uydurur demişti😊geceleri o uyuyunca hemen sende uyu bence kaç saatte bir uyanıyor emin ol.ozman uykusuz kalmazsin😊😇
Mom095 Deletedmom414 evet bazen benimkide öyle yapıyo 🙁 o zaman çok zor oluyo. Allah yardımcınız olsun
Busecngz Deletedmom414 11. 5 aylık fiks 6. 30 da kalkar.. Erken yatsın geç yatsın farketmez. Huyu bu kabullendim ben 😁
wafflee_42 Deletedmom414 ahahahahh aynenn. Tam kocamın iş saatine denk geliyor. Babayı da görünce uyku kaçıyor 🤣
Deletedmom414 wafflee_42 bi uyanıyor benimkide gülücükler agular ayaklarını yatağa vurmaya başlıyor kucak istiyor mızmızlanıyor