343423betb Kızlar kayınvalidem ve kayınbabam bebeğimi görmeye farklı şehirden gelecekler. Duyduğumdan beri giyecek kıyafet arıyorum bilen varsa bana yardım etsin tesettürlüyüm (namaz elbisesi baya zorladı)
iki_prens_annesi_ 343423betb neden kiyafet ariyosunuz evde ne giyiyorsanız onu giyinin pantolon giyiyorsanız bol bi pantolon ustune penye bol tunik giymiyosaniz da etek tunik veya boydan rahat bi elbise giyin olsun bitsin
Ensarmomy 343423betb benimkilerde şehir dışından geldiler. Daha doğum yapalı 4 5 gün olmuştu🤦🏼♂️ Pijamacıklarımlaydım neyle rahat ediyorsan onunla ol bence. Tabi benim gibi pijama da giyme ben biraz lohusalığı ağır atlatıyorum😂 uzun elbise yada bol bi alt üzerine bol bi tunik giyebilirsin
Asli123 343423betb normal giyinin. kayınbabanızın yanına çıkarken uzun bir penye ceket giyin. başınıza yazma bağlayın
343423betb Ensarmomy ya benim annem resmen koşarak geldi ki onlar gelmesin 🥳kırk günde bekledi canım bulamıyorum bol şeyler 😢
Ensarmomy 343423betb cidden çok zor ya doğumdan sonra kıyafet bulmak. Hem rahat olucak hem rahat emzirebilceğin bişey olcak valla inşallah bulursun canım
343423betb iki_prens_annesi_ evet Kesinlikle kapatabilirim ama bol rahat kolay emzirebileceğim bol şeyler arıyorum alan vardır bana önerir diye de Buraya yazdım
iki_prens_annesi_ 343423betb eliza moda diye bi sayfa var onden dugmeli boydan elbise var tecoh edebilirsiniz butceniz varsa bi beden buyuk alin hem tesettürü sağlarsınız hem kolay emzirirsiniz