Prematureannesii Kızlar çok bütçem yok o yüzden varsa uygun fiyatlı kangurunuz bi bakmak isterim. Yalnız kızım 2 buöuk yaşında sürekli kucak istiyo kollarım ağrıyo artık 20 kg a kadar olan mamadus veya solomom tarzı arıyorum o yüzden
Ikrazumra19 Prematureannesii valla solomombaby bilmiyorum ama mamadusbaby bulursanız cok rahat bende 2 yasinda ki kizima ssu korona doneminde markette filan kullaniyorum hic bel agrisi filan yapmıyor cok hafif
Leylus Prematureannesii ben daha 5 kiloyu taşıyamadım 3 aylık o yüzden satıyorum sen nasıl tasicaksin o kadar kuzum bebek arabasında falan durmuyormu kendim için soruyorum ben bebek arabasını cok kaba almışım kullanamiyorim yeni bakiniyorum gereksizse almim herşey elimde patladi😥
Bebegimucizem Prematureannesii 90₺ solomom baby internetten bakın su an dışardayım resim atamıyorum kuru kafalı olandan içinde yeni doğan aparatı da mevcut
Uzuni Prematureannesii Bizde de mamadus kanguru var hiç kullanılmadı yıkandı sadece İstanbul Pendik deyiz
Leylus Prematureannesii canım merhaba bende baby plus var sadece 3 kere kullanıldı 1 er saat geçen bende post açmıştım 100 tl diye işini görürmü bendeki acaba bel desteği kafa minderi mevcut
Busekayra16 Prematureannesii ilkaybaby siyah yenidoğan aparatı ile birlikte bende var ben kullanamadım bebeğim sevmedi pek
Prematureannesii Leylus canım baktım şimdi de 12 kg a kadar taşıyormuş olmaz malesed kızım şu anda 12 kg zaten o yüzden mamadus tarzı arıyorum
Prematureannesii Leylus durmuyor bebek arabasında hem zor oluyo kendim aç kapa beceremiyorum ki zaten kucağımda taşıyorum hep alışkınım taşırım kanguruda bel desteği olunca zor olmaz
Leylus Prematureannesii Evet canım bende siteden baktım simdi 12 kg allah kolaylık versin ya gözümde büyüyor valla bana 2. Pratik araba almamı önerirmisin sence gereksiz olurmu
Prematureannesii Leylus araba pratik işim uzun sürdüpünde birebir oluyor bende 2. Yi aldım ilk arabamız çok ağırdı baston aldık ben seviyorum kuzum