Akkt Bebeğim bugün bı haftalik oldu. Reflü yatağı almaya gerek varmı hangi durumlar için ihtiyaç oluyor eyer kullanışlı olursa almayı düşünüyorum. Kullanan varsa yazabilirmi?
busrakandazzz Akkt bebeğim 2 aylık hastanede yattığı ilk 16 gün hariç eve geldiği ilk andan itibaren reflü yatağı her şeyimiz. Her yerde peşime taşıyorum, önemli ihtiyaç bence
Basakasaff Akkt kesinlikle alınmalı çok güzel kullanışlı bi icat 💃🏻 Beşiğine bile onunla koyardım. Dönüp kusarsa boğazında kalırsa diye
Guzeloglum Akkt bizde gayet memnunuz 3 aylik olucaz ama artik buyudugu icin asagiya asagiya kayiyor ve çok alıştı bu sefer besiginde tek başına cok yatmak istemiyor refluye koyunca hemen uykuya dalıyor
Mom0870 Akkt babyjem kullandım ben ama kayıyordu oğlum hem anne yanı hem reflü yatağı olan var sevi bebenin o güzel ben keşke ondan alsaydım dedim.
Alazla Akkt dogdugu ilk günden beri onda yatiyor. Besikte ayakta her yerde kullaniliyor. Bebek sagligi ve anne rahatligi icin yapilmis resmen😊
Kuroneko Ilk 3 ay onda yatirdim ben. Yatağının icinde salonda ailemin evinde hep onda yatti cok rahat ediyordu
Yagmuranne Reflü yatağı olmasa da, yattığı yatağın altına yükseltecek bir şeyler koyup yatağı yükselterek 30 derecelik açı ile durmasını sağlayabilirseniz bu da işinizi görecektir🌸
Gzmbzks Akkt Doğduğu günden beri beşiğin içinde reflu yatağında yatırıyorum geceleri gündüzleri ana kucağında uyuyor. Hic kusma sorunu yaşamadım sevi bebe markasi 60 tl almıştım indirimdeyken
Akkt Rojee kusura bakmayın eşimle konstm burdan alırız dedi smdi bide kargo ücreti çıkacak.gene yardımcı olmaya çalıştınız saolun