MinnieMouse Cici anneler oneriniz var mi? Kullanip da guzel dediginiz.. bakiyorum bakiyorum kafam karisiyo cok cesit var, cok fazla yorum var. Ayak kismindaki piyanosu muzikli ve vurunca dusmeyen bi oyun mati olursa cok sevinrim 🙏🏻
Zeynep35_ MinnieMouse bızımkınde ayak kısmında degıldı ama baglayabılırsınız tıny lıve cok memnun kaldık hala oyuncakları ve muzık aleyı ıle oynuyoruz
Hatzey11 MinnieMouse fisher price piyanolu oyun halısını aldık. Çok güzel bir oyun matı. 4 programı var. 3 yaşa kadar kullanılabilir. Kızım şuan 2,5 aylık ilgisini çekiyor. Bir araştır istersen canım.
Sonay38 MinnieMouse bize hediye gelmişti babycim yada babyjim e bebekten alınmıştı kızım 3 ay 12 günlük 2 aylıktı kullanmaya başladığımızda bayılıyor çıkan seslere oyuncaklara artık oyun matına gideceğim diye çırpınıyor çok aman aman bi kalitesi yok ama bebişi çok oyalıyor
MinnieMouse Sonay38 yaaa 😍 benim kiz asiri huysuz, uyanikken surekli aglama modunda suratinda hep kizgin ifade. Hic memnun edemiyorum. Ne kucakta duruyo ne yatiyo ne oynuyo. Ih ih uh uh hep 😅 Deniycem insallah ise yarar, tesekkur ederim🙏🏻
Sonay38 MinnieMouse hıhh aynı benim ki ne kucakta ne beşikte ne pusette ne nenni kuzumada hiç bir yerde durmuyordu onu çok sevdi 🥰 aynasının jelatini varmış onu da çıkartınca kendini gördükçe daha çok sevindi🤗