Mommyishome 40 gün önce doğum yaptım, emziriyorum. 2-3 gündür inanılmaz ter koktuğumu hissediyorum. Hiç böyle değildim önceden. Devamlı vücudumu yıkıyorum 1 saat sonra yine kokuyorum. Hormonal mi var mı böyle bi durum yaşayan? Çok rahatsız oluyorum…
balkizimveben Mommyishome benimde öyleydi psikolojim bozulmuştu duştan çıktığımda kurulanırken kokmaya başlıyordum ama azaldı 3 aydan sonra tamamen bitti korkmayın
Parlak240 Mommyishome deo kullanmadığım için duştan sonra garnier roll on kullanıyorum yeşil yada pembesi hiç ter kokusu yapmıyor yeni doğum yapınca ister istemez aşırı terleme oluyor belki sizede fayda eder ☀️
Yerfistigininannesi Mommyishome bende de öyle oluyodu sürekli dus alıp rexona falan sıkıyodum şimdi geçti her gece mutlaka dus alirim
Mommyishome Parlak240 roll on kullanıyorum ben de normalde ama şimdi evdeyim diye kullanmak istemiyorum. Bi de roll on kullanmasam da devamlı yıkanırken bu kadar kokmamam lazım yani roll onla ilgisi yok demek istediğimin. Normalden fazla
Parlak240 Mommyishome tabiki kullanıyorsunuzdur onu kastetmedim ben sadece bu marka iyi geldi normalden fazla terlemenizde çok normal ben aşırı hormon yüklemesi oluyor vücutta 😢 yenidogm yaptimda sadece uyurken göl gibi oluyordum hiç gecmicek sandim 2 ay felan sürdü
Hemanjiomluminik Mommyishome çok normal canım. O zamanlar terlersin bazen ateş basar bazen üşürsün. Yeni duş al yinede kokuyor. Ama geçiyor bir müddet sonra