Hazal 4 bucuk aylık bebişim yatarken basını kaldırıp, otururken öne eğilerek hep ayaklarına bakıyor ve ayaklarını sürterek çoraplarını çıkarmaya çalışıyor. Kucagımda yarım oturur pozisyon yüzüne bakarak şarkı söyler konusurum genelde artık hemen ayaklarına adapte oluyor iletişim kuramıyorum göz temasını bırakıyor. belini dogrultuyor yatmıyor oturmak istemiyor ayakta dursun istiyor tüm gün 🤦♀️ Sizlerde böyle misiniz ayaklarını mı keşfediyor acaba bu ayda ? Ayaklarını agzına götürür pozisyona ne zaman gecti bebekleriniz ?
DesorLiviya Hazal ay o halleri cok komik ya bnmkide hep oyle yapardi kac ayda birakti hic hatırlamıyorum suan ama izlemesi cok zevkliydi
Hazal [bilinmeyen] 2 ay boyunca oturmaya çalıştı çocuk. Doktordan onay aldım oturtmaya basladım şimdide dikiliyor dönmeden yuvarlancak patates 😂😂 bizimkinde dönmek için bi çaba yok henüz ama şu ayaklarına bakıp kızmasını anlamıyorm 🤪
DesorLiviya [bilinmeyen] Hazal ay onlarin minnoş ayaklarini yesinler cok tatli oluyorlar ya ama cabuk geciyor bol bol video cekin kizlar özlüyorsunuz o hareketlerini
Hazal DesorLiviya herşeyini çekiyorum çocuk artk telefon görünce gülüyor birşey yapıyosa bırakıyor alıştı 😂😂😂
Hazal [bilinmeyen] ha tam da bunu merak ediyordum. Demek bir ay daha en azından o ayak agıza girene kadar pek dinletemiycez kendimizi minnoşa 🤷♀️