demiradaam Gel onu bana sor 4 ay gazdan delirmiştim ayrıca kızı erkeği yok bunun benim kızım çok ama çok gazlıydı o biraz bağırsakla alakalı. Sindirim sistemiyle ilgisi var bazı bebekler hiç çekmiyor gaz sancısı kuzenimin oğlu mesela çocuk doğdu bi tek acıkınca ağlardı ben şok😒 Şöyle diyim sana benim yapmadıpım şey kalmadı. Kızıma bir çok damla kullandım bi tek biogai ile verdiğim zinco damlada bi tık iş gördüm tam geçirmedi ama ben de yediklerime çok dikkat ettim eğer emziriyosan ki ben emziriyodum kimyon yutuyodum her gün sabah akşam bi çay kaşığı kimyonu atıyodum ağzıma ardından suyu dayıyodum eğer öyle yapamam dersen yoğurdun üstüne at ye yeterki o kimyonu yut yemeklerine de at ben öyle yapıyodum hem ben rahatlıydoum hem de bebeğim. 1 buçuk aylık olduğunda bi çay kaşığı rezene verdim. 3 aylık olduğunda da muskat rendeleyip 1 çay kaşığı verdim onlar rahatlatıyordu ama sana şunu diyim kesin çözümü yok sadece süresi var bazı bebekler 2 aylıkken geçiriyor bazıları 4 aylıkken kesiliyor. Allah yardımcın olsun zor zamanlar ama geçiyor 11 aylık kızım şimdi inan keşke gaz sancısı çeksek diyorum. Yerinde durmayan cadı bi kıza sahibim çok yoruyor beni😏 Ama ona aşığım iyi ki evladım olmuş❤️ Geçicek her şey geçicek öyle düşün valla gaz sancılarıda geçicek bu süreçlerde geçicek bakmışız kocamna adam olmuşlar😂 Bir de havluyu ütüleyip karnına koyup saat yönünde masajlar yapmıştım onlarda yatmaya yakın işe yarıyor çocuj rahatlıyor😊