Cutebaby Merhaba Arkadaşlar tıny love Gym Maymun Adası Jimnastik oyun halımızı satıyorum ilgilenen kişiler msj atabilir letgo gibi satış sitelerine de koyacağım buraya da yazmak istedim Gym Maymun Adası Jimnastik Halısı https://www.e-bebek.com/tiny-love-gym-maymun-adasi-jimnastik-halisi-p-tlo-80952
Cutebaby Annnisshhh Merveksr Alyaadalet busraertegumus Mervesnsz Evet temiz zaten yakından resim vs çekip yükleyeceğim 125 tl ye düşünüyoruz akakçe.com ya da cimri.com a girip ürünü aratıp fiyat karşılaştırması yapabilirsiniz
Cutebaby Annnisshhh Alyaadalet Merveksr busraertegumus Dilnur ürünü Bebecruz ve letgoya yükledim görsellerine ordan ulaşabilirsiniz
Meva Annnisshhh Merveksr Alyaadalet busraertegumus Mervesnsz Dilnur Lalemoms bende iki çeşit oyun halısı var piyanolu ve piyanosuz satıyorum
Cutebaby Dilnur hangi şehirde oturuyorsunuz resim yollayabilirim ilk olarak instegram hesabımı vereyim orda konuşalım sonra telefon numarası felan veririz
Lalemoms Cutebaby resimleri gördüm gerçekten temiz kullanılmış beğendim ürünü 100 tl ye de anlaştık eşimi ikna edersem hemen alırım inşallah çok teşekkür ederim