Aysgllylcn Burunda kuruma oldumu çok net olmasa bile koku alıyorum boğazımda tarif edemediğim ağrı acı gibi değilde tuhaf bişey var Bunlar belirtimi test yaptırmam gerekiyor mu 184 aradım ama ateş öksürük diyor 😞
Aksumervenur Aysgllylcn benşm de ne ateşim vardı ne öksürüğüm ama pozitif çıktım. Siz bence en yakın hastaneye gidip test yaptırın
filtrelikahve Aysgllylcn baş ağrısı burun kuruması öksürük bi Gaz acısı isal halsizlik eklem yerlerinde ağrı var di bende ama yoktur gripsindir sen diyolar olmazsa gidicem korkuyorum
Aysgllylcn Elifhanim ya bende öyle yapıyım dedim ama 9 aylık kızım var ya varsa onada geçtiyse diye kendimi yedim stresten
Elifhanim Aysgllylcn bnmde 6.5 aylik ayni skntilari cekioz o baya topladi ama bnm tam gecmedi insallh sadece spguk algnligidir
Aysgllylcn filtrelikahve ben yaptırdım test çok şükür bişey çıkmadı belirtilerimi söylediğimde gribel enfeksiyon dedi doktor yinede röntgen çekildi
minniegibi-amadegil Aysgllylcn ben şuan covidliyim. Tedavi sürecim gala devam ediyor. Burunda kuruluk değil ama tıkanıklık meydana geliyor 4. Gün tat alma ve kolu alma duyumu kaybettim. Şuan 9. Veya 10. Günümde olmam lazım. Henüz tam anlamıyla %100 eskisi gibi depil