CigdeminMevasi 1ay 22 günlk kızım sün öğlenden beri ishal kakasını sulu sulu yapıyor ince giydirmiyorm evimiz serinde değil yediğim bişeydnnmi olsu diyorm ama ben kabızım dğn gece karnına mendil ısıtp koydm ama düzelmemiş sizce neden olabilir ne yapabilirm
Payan CigdeminMevasi ishalse hemen doktora götürün,gün içinde kaka sayısı 6 olduğunda hemen hastaneye gitmeniz gerekiyor. bol bol emzirin sıvı kaybı yaşamaması lazım.
Elifelcn CigdeminMevasi Cnm sen aç karna haşlanmış patates ye en az 2 tane bizde ise yarıyordu. Birde sadece anne sütü alıyorsa sulu kaka yaparlar emin misin ishal olduğundan
zehraaaa123 Payan doktorum her beslenmeden sonra yapabilir dedi, benim oglum dogdugudan beri 6 7 kere yapar.
Mervee1 CigdeminMevasi öyle oluyor ama yeni doğan bebeklerin sulu olur zaten mama ve meme ile beslendikleri için
Asyamerya Mervee1 1 aylık bebeğe verilmez pilav vs. Bez tabi yap küçüş çişini günde 6 7 kez yapıyorsa büyük tuvaletinide 4 veya 5 den az yapıyorsa sıkıntı olmaz Sende çok fazla yağlı tüketme
Mervee1 Mom27 nasıl yani bebeğe bu yazdığınız gıdalar nasıl verilebilir acaba ben mi yanlış anlıyorum anne falan yesin mi demek istiyorsunuz 😆
Asyamerya Mom27 1 aylık bebeğe verilirmi öyle şeyler ? Yanlış bilği vermeyin allah korusun cocuga birşey olur bu nasıl saçmalık
Mom27 CigdeminMevasi tatlım sen ye dediklerimi sütünden geçsin bebeğe ben 1 buçuk yaşında sandım k.bakma dalgınlığıma gelmiş