bilbakalim Korktuğum başıma geldi kızım gece uyanıp yataktan düşmüş bi çığlık sesine uyandım sakinleştirmeye çalışıyorum yok olmuyo ışığı yaktık yerler yatak onun kıyafetleri benim kıyafetlerim kan olmuş korkudan nefesim kesildi sanki kafası mosmor şişmiş dudağı yarılmış hemen acile gittik röntgen çekildi çok şükür birşey çıkmadı 3 saat uyutmadım şimdi uyuyor ama içim içime sığmıyor başına gelen var mı dudağının içi yara oldu ne yediriyim ne içiyim lütfen içimi ferahlatın 😔
WillyWonka bilbakalim ben tam 3 kere düşürdüm koltukta nasıl olduğunu anlamadım.çok şükür birsey olmadı. Kafa üstü dusmede sıkıntı olur diyorlar daha çok. O da cok yuksek bir mesafeden duserse Allah korusun.Kafasının arkası sağlam ki kemikleri de kıkırdak gibi olduğu için sandığımız kadar hassas değillerdir. Sizi cok iyi anlıyorum okadar kötü bir duygu ki Allah kimsenin başına vermesin.yemesinde bir problem yoksa hareketlerinde degisiklik halsizlik uyku hali yoksa korkmayın.
bilbakalim WillyWonka sizede çok geçmiş olsun yüzüstü düştü dudağı patladı ondan çok korktum kafası mor şiş ama dudağı çok üzdü bizi gecenin bir vakti öyle görünce daha kötü oluyor insan allah kimseye yaşatmasın
WillyWonka bilbakalim amin kuzum🙏inşallah bir daha yasamayiz size de çok geçmiş olsun.düşe kalka buyuyorlar.başına gelmeyen yoktur
Bartununannesi Benimki de düşmüştü, gözü şişip morarmıştı. Bende koştur koştur hastaneye götürdüm ilk 2 saat gözlem altında tuttular sadece belirti olmadan rontgene sokmayalim durmaz zaten demişlerdi, kuzum hiç durmadan bütün gün ağlamıştı. Çok geçmiş olsun 🙏