sznclk Merhaba kızlar bir hafta sonra kızım 3 aylık olacak şuana kadar emerek ilerledik ama işe başlayacağım için mecbur biberona alıştırmam lazım bir iki deneme yaptım hiç almadı.. eme ucuna yakın kolay alabileceği biberon tavsiyeniz var mı ?
Mina0607 sznclk aventin veya wee baby’nin uçları anne göğsü gibi genelde onları tavsiye ediyolar bi bakın derim
Giraysmom20 sznclk avent aldım ben oğluma ilk denemede kabul etti sıkıntı yaşamıyorum ama benden tavsiye cam olanlarından al plastik olanlarından değil sağlık açısından plastik olanlar içime pek sinmedi ama cam olanlar öyle değil 😊
kutsalmavi sznclk ben lansinohun süt pompasını kullandğm için onun biberonunu kullanıyorum benim kızımda kabul etti
Elmasdurkaya Giraysmom20 aventin plastikmis gibi gorunun urunleri plastik degil aslnda yurtdislarinda camdan daha cok tercih ediliyomus polipropen(pp) diye geciyo bende arastirdim o sekilde tercih ettim
sznclk kutsalmavi lansinoh u çok duydum iyi diye başlığı yumuşak mı wee biberonların çok sert mesela onu almıyor o yüzden
Giraysmom20 sznclk aşırı yumuşak değil ki zaten aşırı yumuşak olursa onunla rahat edemez bebek oğlum ilk doğduğu günden beri kullanıyoruz biz benim göğüs ucumla aynı olduğu için hemen kabullendi
tuubakly Comotomo biberon bebeğim doğduğundan beri kullanıyorum 2 aylık oldu.. mama verirken biberonla korkmuştum meme reddi olursa diye ama anne memesi ucu gibi olmasından dolayı sıkıntı olmuyor..
Sarekrts P.Avent kullanıyorum ama bi arkadaşımda https://www.e-bebek.com/chicco-natural-feeling-pp-biberon-150-ml-0-bpa-p-chi-8071100/ bunu görmüştüm bebek ileride hareketli olduğu için otururken yürürken falan rahatlıkla içirebiliyorsun kime tavsiye etsem aldı memnun bence kesinlikle bunu almalısın camı da var ama bebek ileride kendi içeceği için kırılabilir.
Balkzm_0604 sznclk ben kızıma 1 aylıkken mama vermeye başladım wee biberon aldım tutmadı damaklı biberon başlığı aldım onu da tutmadı sonra internetten araştırırken anne gögsğne uyumlu olanına baktım mamajoo biberon çıktı karşıma aldım hemen ilk vermede tuttu biberondan emmeye başladı Mamajoo yu kesinlikle tavsiye ederim
Giraysmom20 Elmasdurkaya zamanla o beyaz görüntüyü alması falan çok rahatsız edici oluyor ben o pis gibi duran görüntüyüde sevmiyorum 😔