CigdeminMevasi Kızlar bebeğinizi ne zamana kadar sağa sola değiştirerek yatırdınız kafa şekli için kıZın 1 ay 22 günlük kafasını kendi çeviriyor uyurken düzeltmelimiyim her sefernde?
Blackeagle CigdeminMevasi 7 aylık hala nasil aldıysam onun tersi yöne yatırıyorum zaten o kendisi sağa sola dönüyor bende yardımcı oluyorum
kutsalmavi CigdeminMevasi benimkiside aynu civarlarda 17 temmuz doğumlu ve dediğin gibi oluyor. Bakalım senin sorunu bende merak ediyorum ne dicekler annelerimiz
Esesra CigdeminMevasi bebekler için en güvenli uyku sırt üstü yatırmak. Sağa veya sola yatırma ani bebek ölüm riskini arttırır.
CigdeminMevasi kutsalmavi benmde 17 temmuz doğumlu 🤗 merak ediyorm bnde ya sürekli değiştirtorm ama kndi dönğyo
Papatyasevdalisi CigdeminMevasi bende 17 temmuzda dogum yaptim geceleri saga sola cevirip yatiriyorum uykuda kusar bogulur falan diye Allah korusun ama gunduz yanindayken sirt ustu yatiriyorum kafasini duz yapmaya calisiyorum arkasi biraz uzun cunku
CigdeminMevasi Papatyasevdalisi Ben de sağa sola yatırıyorum ama mesela sağa yatırıyorum kendisi sola dönüyor 2 dakika sonra
FNur1704 Ben hic kafasini cevirmedim ve gayet de güzel kafa yapisi var. Cevirmeme firsat vermezdi cünki. Kendisi cevirirdi saga sola hep.
Adelim Kendısı 1bucuk aylıkken basladı saga sola dondurmeye oyuzden cevırmedım cunku ben cevırıyorum sonra kızıyor kendı ters yone cevırıyor