TurkerNoyan 2006 şubat ayı. O zaman ilköğretimde öğretmenlik yapıyordum. Öğrencilerden sürekli midem bulanıyor karnım ağrıyor wc ye gidebilir miyim gibi şikayetler vardı ve salgın şeklindeydi. Evde bakıcımız vardı, okuldan gelir gelmez kızımı görmeden elimi yüzümü yıkayıp üstümü değiştiriyordum keşke banyo da yapsaymışım. Bir gece öksürme sesiyle uyandım ama boğulur gibi kızıma bir baktım ki tüm yüzü kusmuk içinde iyi ki boğulmamış. Kucağıma aldım ateşler içinde kafasını ılık suyun altına soktum tepki bile vermedi baygın gibiydi. Acile gittik direk serum taktılar o geceyi ve ertesi günü hastanede geçirdik. Sürekli öğürüyor ve su gibi kaka yapıyordu. Kendi çocuk dr umuz da aynı hastanedeydi rota öyle bir mikrop ki saçından bile geçebilir dedi. İyi ki hemen getirmişsin kurtaramazdık dedi😔Hastaneden 900 gr eksikle çıktık ve neredeyse 4 yaşına kadar kuzum kilo ve fiziksel gelişim anlamında toparlanamadı. 2 gün sonra ben de aynı hastalıktan hastanelik oldum, çok ağır çok zor bir hastalık dikkat edilmezse ölümcül olabilen bir hastalık.