elifzeze Sldtnc günde iki defa 4er damla toplamda 8 damla şeklinde kullanıyorsunuz ben çok kısa bir süre kullandım fakat bizde ise yaramamisti ama arkadasimin bebeğine iyi gelmişti.
Hsyh Sldtnc günde 3 defa 5 er damla verdi doktor bize gayette güzel bi damala çok aşırı memnun kalmıştım
Damlapilatin2020 Sldtnc metsil damlayı neden verdi. Bide kaç aylık ken verdi merak ettim. Ne işe yarıyor
Sldtnc Damlapilatin2020 normalde biz biogaia kullanıyoruz çok ağlıyor susturamıyorum doktorda ek olarak bunu da kullan dedi
Deletedmom335 Damlapilatin2020 sağlık ocağındaki doktor da yazar kendiniz de alabiliyorsunuz 8 lira falan fiyatı yazdırma dan da alsanız ben yazdırma dan kendim alip kullandım
Damlapilatin2020 Deletedmom335 ben zinko Sam simplex ve biogaio gaz damlalarını aldım. BebeğiM çok gazlı. Ne kadar kullansamda yine de gazı var aceba ne varsa eskilerde var diyip metsil mi alsam bilemedim
Deletedmom335 Damlapilatin2020 benim oğlumda ikiside ise yaramamisti içi boş bir damla diye düşünüyorum ve asirii gazliydi metsil kızımda geecekten fazlası ile ise yaramisti
Dera Damlapilatin2020 biogaia yi etrafimdaki herkes kullandi ama 10 gun devamli kullandik hep. Birakmamak gerek yoksa hic biri ise yaramiyomus
bitanecik1 Sldtnc biz kullandık ondan önce başka bi damla kullanmıştık ama iyi edeceğine daha çok mahvetti bebeğimi metsil 1 buçuk ayda gaz sancımızı bitirdi çok şükür 🙏🏻
Esesra Sldtnc metsil bağırsakları hızlandıran bir ilaç. Günde 4 kere her defasında 8 damla kullanılıyor. Beslenmeden önce kullanılması gerekiyor. Yenidoğan da dahil her yaş grubu kullanabilir
Esesra Sldtnc yok ben bebeğime vermiyorum sorunuzu görünce yanıtladım. Bu şekilde kullanılır. Eczacı bilmiyor sanırım. Sağlıkçıyım ben de.
minikkuzum22 Kızımda bende kullanmıştım canım çok çok iyi geldi dr günde 2 kere 4 er damla ver demişti