AmineEslem Slm kizlar bebeğim 1 hafta oldu bugün hep uyuyor ve emzirirken 5 dk içinde uyuya kalıyor ve uyandiramıorum. Çok şükür sarılık yok şu an ama problem uykudan dolayı çok az emiyor .
Fatma_nefes AmineEslem benim bebeğim de 12 günlük ilk günden beri sürekli uyuyor sarılık oldu 1 gece hastanede yattık o yüzden zorla kaldırıp emziriyorum hiç kalkmazsa sağıp biberonla veriyorum sarılık geçti çok şükür siz de mutlaka 2 saate bir emzirin sarılık olmasın çok uyumaları normal ama emmesi lazım
bhrcpt AmineEslem Benimde öyleydi yapmadığım şey kalmıyodu uyandırmak için. Ama sonradan düzeldi şimdi 23 günlüğüz. Bence doyduğu için uyuyakalıyor hiç stres olma. Bende zorla uyandırıyodum ama gerek yokmuş. Midesi küçük daha. Bide sen sütünü sağ ki çoğalsın sonradan sıkıntı çekme sütün olsun o uyusada önemli değil. Sütün çoksa o emeceğini emer 5 dk da korkma
vaveyla AmineEslem canım benim sarılık yok diye olmıcağı anlamına gelmez. sarılık yapar uyuması sık sık uyandırıp emzirmen lazım çok zor uyanıyokar ama nap ne et uyandır, doktorlar 2 saatte bir emzir desede sen onlara bakma daha sık emzir 15-20 dk bir. sarılığı tez üstğnden atar. değilsede olmasını engeller
Eceemm AmineEslem dogduugunda sarılık değerleri com düşüktü 1 haftada toparladık cok sükür. 2 saatte bir emzir en az 15 dakika ben dakika tutuyodum. Emerken uykuya dalması yorulmasından da kaynaklı ıslak mendille koltuk altına ayaklarına boynunun altına dokununca rahatsız olup uyanıyodu tekrar emmeye devam ediyodu. Sarılık icin 10 günden sonra cıkmaz diyolar ilk 10 günde kendni belli ediyomuş ama sen yine de dikkat et doydu diye bırakma bes dakika sonra cok kücük oldugu icin uykusu agır geliyo acıksada kalkmayabilir.
Ebru84 Merhaba ,Çenesinin altına işaret parmağın ile dokun arada devam etsin, etmiyorsa sende çok üzülüyorsan sağıp sütünü biberon ile verebilirsin hem ne kadae içiyor için rahatlar ben günde 4 defa sağıp veriyorum
Ebru84 AmineEslem Biz ilk bir ay kaşık maması kullandık (çok zorlandık sonra 2 ayda avent anne memesi uyumlu biberon aldık başlıkları var anne memesine benzer gece sağdığımı verdim uyku sersemi güzelce içiyor gündüz meme hiç anlamıyor dene derim e bebekte sadece başlıklta var
Edakykun AmineEslem ayağına ufak cimcikler at birde üstü çok kalın olmasın sıcak havalarda daha çok uyumak istiyorlar biraz serin olması gerekir boğazının altını gıdıkla