Esilaninannesii Arkadaşlar kızıma mama sandalyesi alacağım da tavsiye edeceğiniz model çar mı kullanışlı pratik sağlam vs gibi lütfen şu tecrübesiz anneye yardımcı olun 😉🙏❤️
mervecrbg Esilaninannesii ben fisher price lüx mama sandalyesi diye geçiyor onu kullanıyorum çok memnunum
Cigdem07 Esilaninannesii Ben prego aldım hem sağlam hemde çok kullanışlı tavsiye ederim. Yatış pozisyonları felan var
Deletedmom334 Esilaninannesii ben salıncaklı sallanabilir ayrıca sabitlenebilir mama sandalyesi aldm hem sıkılmıyor hem koltuk yatabildigi icin uyuyabiliyor, Taşpınar markası
Candy1907 Esilaninannesii ben de şurada bekleyeyim☺️ ben de araştırma aşamasındayım ama bı çok grupta Ikea antilop mama sandalyesini duydum. Ayakları çıkarılıp rahatça başka yere goturulebiliyormus. Kullanan annelerimiz varsa yardımcı olabilir mi acaba?
Sunasenel Esilaninannesii Kiwi koala 🐨 kullanıyorum çok araştırdım iyili almışım çok memnunum bence bir bakın internetten fazla kullanım özelliği var ve fazla sağlam
Esilaninannesii Sunasenel şimdi baktım da gerçekten çok güzelmiş sanırım bu tercihim olacak teşekkürler
Kizimkuzum Ikea antilop aldım memnunum çok. Pratik ve hafif. Mutfakta is yaparken getiriyorum meyve yiyor mesela. Normal zamanlarda salonda duruyor al balkona çıkar pikniğe götür vs vs