pirov Kizlar kizim ek gidasini masallah cok iyi yiyor. Devam sutunu ne zaman biraktiniz? 2 yas diyorlar ama bana cok geliyor ne onerirsiniz?
cocomelon pirov 13 aylık geceleri veriyorum sadece daha fazlasını içmiyor içse veririm bir zararı yok bence
Eternity pirov Anne sutu veriyosaniz gerek yok ama anne sutu almiyosa 2 yasina kadar vermek zorundasiniz. 1 yasina kadar 3 ogun ek gidaysa, ara ogun ve aksam olmak uzere devam sutu, 1 yasindan sonra sabah ve aksam vermek zorundasiniz
pirov cocomelon doktor bizim kilomuzu biraz fazla buldu hic vermeyin dedi ama 9.ay bence bunun icin cok erken bende sadece geceleri veriyorum 240 cc
Nill16 cocomelon 17 aylık ek gıda beslenmesi cok güzel gece de uyanmıyor masallah mamaya düşkünlüğü de yoktu 1 haftadır vermiyorum
Mrc21 Nill16 benimki de 15 aylık bi sabah bi de gece veriyorum şuan mamayı peki ek gıda olarak gün içerisinde neler yediriyorsunuz yardımcı olabilirmisiniz
pirov Cakilkum bence de oyle ama doktorum 180-210 arasi ver demisti maalesef kizim 210 aldiginda bile doymayip agliyordu doktor da bu acliktan bi aglama baska sikintisi yok o zaman arttir demisti 😔
Eternity Cakilkum 6 bucuk aylik kizim gece yatmadan once 230 iciyor, neden fazla oldugunu dusundunuz?
Cakilkum Eternity pirov bilemedim ama çook fazla gibi geldi bana yinede siz daha iyi bilirsiniz her çocuk farklı tabi
pirov Eternity ya benim doktorum cok mama verdigim icin kizimin cok kilo aldigini soledi. Ki 6 aylikken anne sutu de aliyordu kizim 240 cc tek gece iciyordu ayiptir sormasi cocugunuzun kilosu ile ilgili bir sorun yasadiniz mi kilosu fazla mi sizin de
Nill16 Mrc21 kahvaltı 9 bucuk gibi yaparz haşlanmış yumurta zeytin kaşar peyniri tahin pekmez 11 de yoğurt veriyorum icine meyve katarım 13 :30 pınar devam sütü icine 2 cici bebe atıp iciyor uykuya gecer 16:30 gibi uyanıyor n yaptıysam corba pilav köfte taze fasülye patatesli sevdikleri aksam muhallebi sütlac hafta da 3 tatlı yaparm eline kuruyemiş hafif robottan gecirip tabagına koyuyorum gelip gidip yer yatarken yine cicibebe devam sütü iciyor canım
Mrc21 Nill16 hi benimki zeytin sevmiyor yumurtayı haşlanmış yemiyor omlet yapınca yiyor örgü yada kaşar peynir patates kızartması seviyor kahvaltıda bunları yiyor sonra ya meyveli yoğurt ya da cici bebeyle yoğurt yiyor uyumadan önce mama yiyor uyandıktan sonra söylediğiniz gibi ne yaptıysam onu yediriyorum akşamda meyve sütlaç muhallebi hangisi olursa uyumadan önce mama içip uyuyor inek sütü hazır süt denedim ama içmedi ama pınar devam sütünü denemedim bi onu deniyeyim inşallah içerde bu mamadan kurtuluruz artık
Burcu27 10 aylikken mamayı bıraktık cünkü içmiyordu bende devam sütüne basladım suan 16 aylık oğlum 🧿